Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolya kapcsolathoz első randihely? Valaki valami okosat?
westend teteje tényleg jó vagy városligeti séta (már nincs is annyira hideg), esetleg beülhettek egy teázóba.
nekem is kéne egy jó ötlet, csak én lány vagyok és egy félénk fiút akarok elvinni vmi olyan helyre, ami nem romantikus, mert nem szereti a romantikát.
persze azért aluljáróba nem vinném :D
20:19 : 8ker? :D (talán nem a legjobb hely na... :P)
Komolyra fordítva szerintem valami olyan cukrászda/kávézó megfelelne ami nem nagy történetű(mert azok általában úgy vannak berendezve hogy romantikussá teszik), modern berendezésű. Vagy csak sétáljatok kicsit félreesőbb helyeken (nem ott ami t írtam az 1. sorba :D). Mondjuk nem értem hogy hogy nem lehet valamien szinten szeretni a romantikus helyeket főleg ha randiról van szó.
18/F
köszi a tippet, 8.ker. nem is rossz :D
nem tudom, nekem sem jönnek be lány létemre a romantikus helyek, túl sok párocska turbékol mindenfele, ami kicsit zavar.
Én sem bírom a romantikát. Szerintem vidd el egy kiállításra, már ha szereti az ilyesmit. Én bírnám.:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!