Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utcán leszólítani valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán leszólítani valakit?

Figyelt kérdés

Nem arról beszélek, mikor valaki minden második lányt/nőt leszólít ismerkedés céljából, hanem amikor mész, csinálod a dolgaidat és egyszer csak megpillantasz egy lányt, akit meglátván a lélegzeted is eláll, az a tipikus szerelem első látásra pillanat. Legalábbis a te részedről...

Mentem haza és az aluljáróban pillantottam meg a lányt. Alig fél másodperc telt el, míg elmentünk egymás mellett, a tekintetünk találkozott és nem tudom kiverni a fejemből, annyira gyönyörű volt. Nyilván nem biztos, hogy neki én bejöttem, de Ilyenkor sajnálom, hogy ennyire töketlen vagyok...

Ilyen esetekben szerintetek megérné / megérte volna tenni egy próbát, hátha? Úgy eleve az utcán random leszólítani valakit dologról mit gondoltok? És hogyan lehetnék tökösebb ilyen helyzetekben?

2017. jún. 7. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Megérné! Úgy legyél tökösebb, hogy ne szalaszd el a kínálkozó alkalmat!
2017. jún. 7. 01:23
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

semmi értelme.

A nők nagy többsége nem arra vágyik hogy egy pasival az aluljáróban a csövesek közt ismerkedjen meg.

Egy dolog h szemeztetek, de édeskevés ez még.

Hányszor jártam én is úgy, hogy flörtöltem izomból egy nővel, oda is mentem és elhajtott.

Utcán pláne..mindenki siet a dolgára, nem fog veled csevegni 10-20 perceket.

Ugyan ez a bolt meg minden ilyen.

Legjobb az ismerkedésre semmi más, csakis a baráti kör, alkalmira meg a net ill fesztiválok, disco.

Komolyra csakis a közös baráti körből választ a nők 90%-a,

ergo ha olyan vagy mint én, hogy a baráti körödben nincsenek szingli nők, akkor csöcsre szaladtál.

true story.

26/F

2017. jún. 7. 07:23
 3/5 anonim válasza:
100%
Utca helyett inkább a buszt/villamost/vonatot ajánlom, mert így van pár perced, hogy megbizonyosodj róla, hogy tényleg tetszel-e neki (túl egyértelmû jelekre azért ne várj, de ha 2-3-szor összeakad a tekintetetek, akkor hajrá!) Ráadásul így nem tartod fel,hisz mindketten utaztok. Közöld vele, hogy tetszik, és kérj tøle elérhetøséget. Innentøl aztán alakulhat a dolog, fb-on/viberen/stb beszélgettek, ha van közös téma, akkor pár nap múlva elhívhatod egy kávéra/teára. Ha bármi gebasz lenne, akkor pedig leszállsz a következø megállónál, ennyi... de tapasztalatom szerint max közlik, hogy "bocsi, de van barátom", de még ilyenkor is inkább hálásak, ha valaki bókol nekik, kedvesen szól hozzájuk. Igazából csak az elsø egy-két alkalommal nehéz rávenned magad, utána belejössz! Mondom ezt úgy, hogy finoman szólva nem vagyok extrovertált :) Szóval, hajrá!
2017. jún. 7. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell 10-15 percet beszélgetni az aluljáróban, gyorsan számot cseréltek vagy ami még jobb, spontán beültök valahová. Ennek pont az a lényege, hogy kiszakítod a nőt a megszokott napi unalmas rutinból. Érdemes munkaidő után csinálni ezt, amikor a csajok munka/meló/edzés után mennek haza unatkozni a laptop elé és semmi sürgős dolguk nincsen.
2017. jún. 7. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezzel az utcás dologgal nincsenek jó élményeim lányként, de csak azért, mert mindig bámulnak a fogatlan, büdös, bunkó emberek, akiknek a külseje sem valami bizalomgerjesztő. Persze örülök, ha a fiúk szépnek látnak vagy csinosnak, de valamiért mindig a hülyék néznek meg, szólogatnak be, azért mert ők nem intelligensek.

Én azt csinálnám, ha egy normális fiú leszólítana az utcán, hogyha sietek, akkor megadok neki valami elérhetőséget (email, telefon, facebook) és majd beszélgetünk. Ha meg ráérek, akkor az utcán ismerkedünk. Picit lehet hogy félnék mert ki tudja kinek mi a számdéka meg milyen emberek vannak, de jól esne ha valaki ezt csinálná, aki rendes, ápolt, intelligens, normális.

2017. jún. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!