Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán leszólítani valakit?
Nem arról beszélek, mikor valaki minden második lányt/nőt leszólít ismerkedés céljából, hanem amikor mész, csinálod a dolgaidat és egyszer csak megpillantasz egy lányt, akit meglátván a lélegzeted is eláll, az a tipikus szerelem első látásra pillanat. Legalábbis a te részedről...
Mentem haza és az aluljáróban pillantottam meg a lányt. Alig fél másodperc telt el, míg elmentünk egymás mellett, a tekintetünk találkozott és nem tudom kiverni a fejemből, annyira gyönyörű volt. Nyilván nem biztos, hogy neki én bejöttem, de Ilyenkor sajnálom, hogy ennyire töketlen vagyok...
Ilyen esetekben szerintetek megérné / megérte volna tenni egy próbát, hátha? Úgy eleve az utcán random leszólítani valakit dologról mit gondoltok? És hogyan lehetnék tökösebb ilyen helyzetekben?
semmi értelme.
A nők nagy többsége nem arra vágyik hogy egy pasival az aluljáróban a csövesek közt ismerkedjen meg.
Egy dolog h szemeztetek, de édeskevés ez még.
Hányszor jártam én is úgy, hogy flörtöltem izomból egy nővel, oda is mentem és elhajtott.
Utcán pláne..mindenki siet a dolgára, nem fog veled csevegni 10-20 perceket.
Ugyan ez a bolt meg minden ilyen.
Legjobb az ismerkedésre semmi más, csakis a baráti kör, alkalmira meg a net ill fesztiválok, disco.
Komolyra csakis a közös baráti körből választ a nők 90%-a,
ergo ha olyan vagy mint én, hogy a baráti körödben nincsenek szingli nők, akkor csöcsre szaladtál.
true story.
26/F
Nekem ezzel az utcás dologgal nincsenek jó élményeim lányként, de csak azért, mert mindig bámulnak a fogatlan, büdös, bunkó emberek, akiknek a külseje sem valami bizalomgerjesztő. Persze örülök, ha a fiúk szépnek látnak vagy csinosnak, de valamiért mindig a hülyék néznek meg, szólogatnak be, azért mert ők nem intelligensek.
Én azt csinálnám, ha egy normális fiú leszólítana az utcán, hogyha sietek, akkor megadok neki valami elérhetőséget (email, telefon, facebook) és majd beszélgetünk. Ha meg ráérek, akkor az utcán ismerkedünk. Picit lehet hogy félnék mert ki tudja kinek mi a számdéka meg milyen emberek vannak, de jól esne ha valaki ezt csinálná, aki rendes, ápolt, intelligens, normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!