Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190centis pasiként nem vagyok vonzó a lányok számára? 21/f
A friendzone elkerülésére ajánlom ezt a videót:
Én 202cm magas vagyok, es meg csak eszre sem vesznek, ram sem neznek a lanyok...:-) Pedig sokan mondjak, hogy nagyon jol nézek ki, aranyos vagyok, közvetlen es jó humorú, illetve látják rajtam, hogy tudok szeretni es megbecsülni meg azt, hogy sosem csalnam meg a barátnőmet... Még interneten sem beszélgetnek velem...:-( Ez kétségbe ejtő...
24/F
Nekem volt 190 centis alkalmim... azért alkalmi, mert hiába szerettük (volna) egymást, túl magas volt.
-mikor fáj a nyakad a randi első tíz perce után az úgy nem poén.
Hát a baráttal rendelkező lányoknál nem legyeskedem olyan szinten, h bármi lehet belőle, nyilván fel fogom,h van valakije, de elhívnak ide oda, vagy bulizni ha megyünk erre értettem, h lehet tetszik nekik az, h körülöttük vagyok(vagy lehet csak lehet szimplán szeretik a társaságom ki tudja XD)
Azért ragadtam ki ezt az egy tulajdonságomat, mert tényleg sokszor mondják, h hát nekem miért nincs barátnőm, mert azt mondják, h jó szemelyiségem is van( most ezt minden nagyképűség nélkül írom csak, és csak azért miért jutott az eszembe, h esetleg a magasságom miatt van ez velem)
Egyéb családi okok miatt, kicsi az önbizalmam, amivel nem tudok mit kezdeni, próbálkozom persze, egyébként elég közlékeny is vagyok mind ezen dolgok ellenére, kicsit elcseszett embernek érzem magam, akit mindenki szeret, de mégse, na mindegy XDXDDDD
Mondjuk inkább a 175 cm körüli pasikat preferálom,de mindig az olyan magas pasik fogtak ki,mint te. :DDDDD
Ha helyes az arcod,normális vagy,nem vagy unintelligens,simán lehet esélyed a csajoknál.Ajánlom Bagdy Emőke Bízz magadban! c. koprodukcióját,amit lehet,még neten is le tudsz tölteni ingyen.
Lehet,csak zárkózott vagy,nem?
Szerintem a magasságoddal semmi gond nincs (mármint szerintem a legtöbb lány bírja a magasabn pasikat). Azt viszont írtad, hogy az önbizalmaddal vannak gondok. A legtöbb lánynak fontos, hogy egy srác magabiztos legyen és biztonságban érezhesse magát mellette szóval ezen csiszolj még :)
18 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!