Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Duci pasiként lesz esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci pasiként lesz esélyem egy vékony, de nagy mellű csajnál?

Figyelt kérdés
Csak az ilyen lányok jönnek be.

2017. máj. 31. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Duci pasiként MIÉRT vékony csajt akarsz magad mellé?

Ha vékonyat akarsz, akkor FOGYJ le!!!

2017. máj. 31. 17:45
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Na, megjött a napi dagadt vagyok, de jó csajt akarok kérdés.
2017. máj. 31. 17:46
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

csajok szoktak ducik lenni, némelyiken jó is áll.

a férfiak max dagadtak vagy kövérek, ami egy nagy gyomorral és logó csöccsel jár leginkább.

na ez már nem túl szép látvány.

2017. máj. 31. 17:56
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Ja, Es a nõk felszinesek, csak tuti pasikkal állnak szóba...

Keress egy duci lányt vagy fogyj le

Amúgy már hiányoltam a mai ilyen kérdést? Vagy volt már?

😎

2017. máj. 31. 17:56
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Kezdj el edzeni,diètàzz plusz legyen egzisztenciàd e kettő közül bàrmelyik vagy mindkettő.
2017. máj. 31. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
XD
2017. máj. 31. 18:04
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

A gond ott van, hogy ha még össze is jönnétek, akkor sem tartana sokáig, mert egy dagi pasinak és egy vékony nőnek nyilvánvalóan teljesen más az életmódja.

Én egy izmos, szálkás férfi vagyok, mert sportolok, futok, konditerembe járok, munkám miatt is egész nap pörgök, szeretek hétvégente kirándulni, utazáskor bejárni az adott környéket stb.

Régebben nekem a kifejezetten teltebb, duci lányok jöttek be, volt is pár ilyen barátnőm, de be kellett látnom, hogy egyikkel sem illettünk össze, nem tudtuk az életmódunkat összeegyeztetni.

Mentek a veszekedések, hogy miért nem maradok otthon vele (én meg: miért nem jössz velem futni?), nyaraláskor miért nem döglődünk egész nap a parton (miért nem fedezzük föl a környéket mielőtt/miután ott vagyunk 4-5 órát?), miért eszem ezt meg azt és miért nem azt, amit ő szeret, stb.

Szóval jól gondold meg, hogy mit szeretnél, ha egy társat és nem egy trófeát, akkor vagy te is legyél olyan, amilyen társra vágysz, vagy vágyj olyan társa, amilyen te magad is vagy.

A döntés a tied.

2017. máj. 31. 18:08
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
Nem lesz hosszútávú kapcsolat, ha lesz is ilyen barátnőd.Ráfekszel, a nő megfullad.Az meg nem opció állandó jelleggel, hogy mindig csak ő legyen felül.Unalmas lesz hosszabb időn keresztül.
2017. máj. 31. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak a vastag és kismellűeknél lesz esélyed. Amúgy bármi lehet, nem lehet ezt kiszámolni sehogy. Hozzád legalább az ilyen lányok bejönnek, mások meg itt sírdogálnak, hogy egyedül vannak.
2017. máj. 31. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:
66%

Na erre varrjatok gombot: a barátom kifejezetten dagi, én meg heti minimum ötször két órát konditeremben töltök.

Étkezésben nem különbözünk, vegánok vagyunk mindketten.

Neki ez egyszerűen nem olyan fontos, nem találta még meg azt a sportot, ami tetszene neki.

Nem okoz ez semmilyen problémát a kapcsolatunkban, tudunk kompromisszumokat kötni. Ő eljön velem művészfilmekre moziba, én elmegyek vele teszem azt lego kiállításra. Egyikünket se érdekli túlzottan, de beavatjuk egymást egészséges mértékben. A lényeg az, hogy együtt alszunk el és úgy van minden rendben.

Egyébként hülyeség ideált állítani, a barátomnak is a szőke, magas, visszafogott csajok jöttek be, most meg itt vagyok neki én, alacsony, fekete hajú tetkókkal.

Neked is ezt a mentalitást ajánlom.

2017. máj. 31. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!