Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 190centis pasiként nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

190centis pasiként nem vagyok vonzó a lányok számára? 21/f

Figyelt kérdés
Még sosem volt barátnőm, pedig nem mondanak csúnyának, és kedves embernek is tartanak általában

2017. jún. 10. 09:04
1 2 3
 1/21 Lazy Lover ***** válasza:
55%
Te valamit nagyon rosszul csinálsz a csajok imádják a magas pasikat
2017. jún. 10. 09:12
 2/21 anonim ***** válasza:
77%

Na, nem a magasságod miatt nem kellesz a lányoknak. Hanem,

1. lehet hogy úgy összességében nem jösz be nekik külsőre

2. gond van a belső tulajdonságaiddal

2017. jún. 10. 09:13
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A magasság vonzó, itt máshol lesz cink. Én is 190 vagyok.
2017. jún. 10. 09:14
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát friendzoneba kerülök mindig...és szinte mindig azokkal jövök ki a legjobban, akiknek már van pasija, mintha a csajoknak jól esne, h legyeskedek körülöttük...-.-
2017. jún. 10. 09:14
 5/21 anonim ***** válasza:
Én inkább azt a költői kérdést tenném fel itt, hogy Vajon melyiknek nincs pasija? 😂 Érted...
2017. jún. 10. 09:16
 6/21 A kérdező kommentje:
Talán túl közvetlen vagyok velük, de hát ha èn ilyen vagyok, mit tehetek, legyek tartózkodóbb, nem tudok...
2017. jún. 10. 09:17
 7/21 A kérdező kommentje:
Catch the soul hát igen, igazad van, de totál véletlenül, elkezd velem beszélgetni vhol egy lány, tök szinpik vagyunk, és kiderül a beszélgetés során, h van barátja, hát mondom ok.. XD Egyszer azt mondták, h túl jól nézek ki( én egyáltalán nem így gondolom am..., sőt, lehet ez is baj) és félnek tőlem, h csak én is "olyan" vagyok, pedig ha elkezdenek velem beszélgetni láthatják, h elég ártatlan/ártalmatlan vagyok...
2017. jún. 10. 09:21
 8/21 anonim ***** válasza:
40%
friendzone oka hogy kedves vagy és aranyos. Semmi köze a magasságodhoz.
2017. jún. 10. 09:30
 9/21 anonim ***** válasza:
41%

Biztos, hogy nem a 190 centin múlik.

Kiragadtál a rengeteg külső és belső tulajdonságodból 1-et, és arra próbálod fogni az egészet.

Ez általában nem túl jó út.

2017. jún. 10. 10:10
 10/21 anonim ***** válasza:
61%
A magasság önmagában nem tesz vonzóbbá senkit, ahhoz azért több mindent le kell tenni az asztalra. Ha valaki csak ennyit tud felmutatni, hogy 190 cm, akkor ne csodálkozzon, ha nem talál barátnőt.
2017. jún. 10. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!