Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen kocsi imponál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen kocsi imponál nektek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a pénz nem fontos, blabla, de milyen márkájú, típusú kocsi imponál nektek, amibe szívesen beülnétek és amelyik a legtöbbet dob egy amúgy szimpi pasi vonzerején?

2017. jún. 9. 12:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Semmilyen, nem értek az autókhoz. Talán ha pink autóval közlekednél, az felkeltené a figyelmemet. :D
2017. jún. 9. 16:08
 32/38 anonim ***** válasza:

#29: Ennyi ésszel te szabadlábon vagy? 😆 Még az autókhoz sem kéne értened csak magyarul szöveget értelmezni.

#30: VW helyett Audira gondoltam, de végül is mind1, mert egy konszern és az újabb, drága VW-k (Passat Alltrack, Golf R, Touareg) is már kvázi hasonló szintet jelentenek.

2017. jún. 9. 16:53
 33/38 anonim ***** válasza:
Gondolkodtam, hogy Volkswagent írjak-e vagy Audit, de inkább az anyavállalatnál döntöttem. Mégis csak a VW a világ legnagyobb autógyártó vállalata. Darabszámban a Toyota is ott van mellettük, de soha nem érik utol őket technológiai szinten.
2017. jún. 9. 17:51
 34/38 anonim ***** válasza:
Most jön a VW Arteon is, az már lesz annyira prémium mint egy Audi.
2017. jún. 9. 17:53
 35/38 anonim ***** válasza:
kombájn
2017. jún. 9. 18:10
 36/38 anonim ***** válasza:
Nekem egy tank nagyon imponálna. Főleg ha kiszállna belőle Putyin :) hmmm
2017. jún. 9. 18:26
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem ez a lenyeg,legyen jo álapotba meg legyen tiszta. Nekem az Opel Astraval sincs bajom.

A Szuzukit meg a BMW-ket pl utalom.

De hogy valaszoljak a kérdésre pl: Lexus,Volvo,Nissan,Kia. Meg imádom a Ladákat is.

n25

2017. jún. 9. 19:58
 38/38 anonim ***** válasza:

Mazda Cosmo ♥

Amúgy a párom egy Opel Tigrával járt, mikor összejöttünk.. nem nevezném éppen csajozós menő autónak, mégis vele vagyok... (jelenleg egy Mazda MX-6 boldog tulajdonosa) Annyi elvárásom van, hogy ha már van kocsija - nem elvárás maga a kocsi léte - akkor tartsa karban: ne legyen koszos, szemetes, cigiszagú, szakadt a kárpit, ne egye a rozsda, ne legyen törve, ne rügyezzen vagy repedezzen a fényezés, ne legyen minden elem más színű, motorikusan legyen megbízható állapotban, ne csörögjön/csattogjon, ne kelljen aggódni az életemért ha a kocsiban ülök, és ne legyen Multipla az a bizonyos autó. :D

Ami konkrétan befolyásol abban, hogy a pasit milyennek látom: igényesen, tisztán tartja-e a kocsiját, a saját igényeihez ill. lehetőségeihez illő kocsija van-e (szóval nem BMW hitelre, tuning Ignis, és hasonló hajmeresztő, indokolatlan dolgok), ízléses-e maga az autó megjelenése, illetve az ár-érték arány sokat elmond a gazdi pénzkezelési nézeteiről.

2017. jún. 13. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!