Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen kocsi imponál nektek?
#29: Ennyi ésszel te szabadlábon vagy? 😆 Még az autókhoz sem kéne értened csak magyarul szöveget értelmezni.
#30: VW helyett Audira gondoltam, de végül is mind1, mert egy konszern és az újabb, drága VW-k (Passat Alltrack, Golf R, Touareg) is már kvázi hasonló szintet jelentenek.
Nem ez a lenyeg,legyen jo álapotba meg legyen tiszta. Nekem az Opel Astraval sincs bajom.
A Szuzukit meg a BMW-ket pl utalom.
De hogy valaszoljak a kérdésre pl: Lexus,Volvo,Nissan,Kia. Meg imádom a Ladákat is.
n25
Mazda Cosmo ♥
Amúgy a párom egy Opel Tigrával járt, mikor összejöttünk.. nem nevezném éppen csajozós menő autónak, mégis vele vagyok... (jelenleg egy Mazda MX-6 boldog tulajdonosa) Annyi elvárásom van, hogy ha már van kocsija - nem elvárás maga a kocsi léte - akkor tartsa karban: ne legyen koszos, szemetes, cigiszagú, szakadt a kárpit, ne egye a rozsda, ne legyen törve, ne rügyezzen vagy repedezzen a fényezés, ne legyen minden elem más színű, motorikusan legyen megbízható állapotban, ne csörögjön/csattogjon, ne kelljen aggódni az életemért ha a kocsiban ülök, és ne legyen Multipla az a bizonyos autó. :D
Ami konkrétan befolyásol abban, hogy a pasit milyennek látom: igényesen, tisztán tartja-e a kocsiját, a saját igényeihez ill. lehetőségeihez illő kocsija van-e (szóval nem BMW hitelre, tuning Ignis, és hasonló hajmeresztő, indokolatlan dolgok), ízléses-e maga az autó megjelenése, illetve az ár-érték arány sokat elmond a gazdi pénzkezelési nézeteiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!