Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek imponál ha ilyen igényes egy férfi?
Figyelt kérdés
Minden nap minimum 2* zuhanyzik, ha kondizik 3*. Különleges bőr ápoló szappanokat használ. Testápolója és arckréme is van. Rendszeresen szedeti a szemöldökét, vágja az orr és fül szőrét. Jár gyantára, tulajdonképpen minden szőrt eltávolít magáról. Borotválkozni is mindennap szokott. Illetve hajat is napi szinten mos, használ haj ápoló szereket, napközben lakkal lövi be a haját. 2 hetente jár fodrászhoz. Szokott menni még szolizni is, illetve manikűr és pedikűr is rendszeres program. Fogfehérítésr és fogkő eltávolítást is rendszeresen csináltat. Használ fogselymet is. Mindig parfümözi magát. Edzésnél pedig dezodort használ. Kondiba heti 4* megy, szálkásra van gyúrva a teste, a zsírja 6% csak. Odafigyel a táplálkozásra is, méri a kalóriákar, a fehérjét éa a szénhidrátot. Ruhák terén is igényes, Armani, Hilfiger, Diesel, G-Star Raw ruhakat hord. Otthon és kondiba is Nike, Adidas, Jorden cuccokat hord. Mindig odafigyel az öltözködési szabályokra is. Nem dohányzik és inni is csak mértékkel, minőségit. A lakását is rendben tartja, rengeteget takarít. Ez imponáló?
Egész nap magadat cicomázod? Dolgozni szoktál-e? Buli? Programok? Egy sörözés, ja nem a sör a prolik itala vagy csak kézműves valami hiperigényes helyen.
Figyelj a férfiak nem ilyenek, a kiscicák ilyenek
2016. okt. 10. 08:41
2/33 anonim válasza:
Hát kinek mi jön be. Én úgy vagyok vele, adjon magára, de ne jobban mint én. Nekem ez egy kicsit sok!!! 23/L
2016. okt. 10. 08:41
3/33 anonim válasza:
Ha mellette vannak férfias tulajdonságaid is,akkor nem gond, de ha egy szöget sem tudsz beütni,akkor felejtős.
2016. okt. 10. 08:43
4/33 anonim válasza:
Nem igazán... Túl sokat foglalkozik magával és több időt tölt el azzal hogy ki cicomázza magát meg toppon legyen mindig, mint amennyi időt a párjára fordít.. Persze a fürdés tisztálkodás bőrápolás fontos de ez már túlzás.. Túl sok... 22 L
2016. okt. 10. 08:45
5/33 anonim válasza:
Nem egy divatmajommal akarok összejönni.. Szóval ez túl sok
2016. okt. 10. 08:49
6/33 anonim válasza:
Nem hogy sok rengeteg. És gondolom ugyanezt várod a párodtól is.
Biztos van olyan kondis csaj aki pont ennyit piperézik meg figyel a kajára a ruhára a mindenre neked őt kéne megtalálnod átlagos életet élő nő nem hiszem hogy tudna ehhez az életmódhoz alkalmazkodni.
2016. okt. 10. 08:50
7/33 icu75 válasza:
Szerintem is ez már túl sok. Bajnak mondjuk nem baj,de bennem ilyenkor felmerül vajon milyen (belső) hibát akar ennyire kompenzálni a srác?!
2016. okt. 10. 09:01
8/33 anonim válasza:
"fiam ha nem fér el a fürdő cuccod egy szappantartòn akkor B**i vagy "
2016. okt. 10. 09:07
9/33 anonim válasza:
Ha velem is ennyit foglalkoznál akkor talán.
2016. okt. 10. 09:17
10/33 anonim válasza:
Engem nem zavarna önmagában, hogy valaki ennyire sokat foglalkozik a külsejével, csak kérdés, hogy:
- Ő el tudna-e engem fogadni? Mert én nem vagyok ennyire piperkőc. Folytonos kritizálásban, nyaggatásban, nyomasztásban nem élnék szívesen.
- Foglalkozik-e emellett a belső életével is? Mert nekem arra is igényem van, ugyanakkor én sem nyomasztanám őt szívesen.
Engem a nemi sztereotípiák nem igazán érdekelnek, de nem valószínű, hogy egy hullámhosszon lennék egy ilyen emberrel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!