Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők nektek imponál ha ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nektek imponál ha ilyen igényes egy férfi?

Figyelt kérdés
Minden nap minimum 2* zuhanyzik, ha kondizik 3*. Különleges bőr ápoló szappanokat használ. Testápolója és arckréme is van. Rendszeresen szedeti a szemöldökét, vágja az orr és fül szőrét. Jár gyantára, tulajdonképpen minden szőrt eltávolít magáról. Borotválkozni is mindennap szokott. Illetve hajat is napi szinten mos, használ haj ápoló szereket, napközben lakkal lövi be a haját. 2 hetente jár fodrászhoz. Szokott menni még szolizni is, illetve manikűr és pedikűr is rendszeres program. Fogfehérítésr és fogkő eltávolítást is rendszeresen csináltat. Használ fogselymet is. Mindig parfümözi magát. Edzésnél pedig dezodort használ. Kondiba heti 4* megy, szálkásra van gyúrva a teste, a zsírja 6% csak. Odafigyel a táplálkozásra is, méri a kalóriákar, a fehérjét éa a szénhidrátot. Ruhák terén is igényes, Armani, Hilfiger, Diesel, G-Star Raw ruhakat hord. Otthon és kondiba is Nike, Adidas, Jorden cuccokat hord. Mindig odafigyel az öltözködési szabályokra is. Nem dohányzik és inni is csak mértékkel, minőségit. A lakását is rendben tartja, rengeteget takarít. Ez imponáló?
2016. okt. 10. 08:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

3 dolog, ami rögtön kiszúrta a szemem:

- szőrtelenítés-mánia (abszolút nem férfias, ha egy férfin egy deka szőr sincs, mondjuk én már az arc szőrtelenítését sem értem...)

- minőségi italok (tehát veled nem lehet elmenni egy kocsmába sörözni és billiárdozni egyet egy péntek este)

- napi szintű hajmosás (egészségtelen, anyám fodrász, heti egy hajmosás az egészséges, de max kettő, hamar ki fog hullani a hajad, erre figyelj oda)

Összességében: férfiasabb lennék melletted, mint te, túl sokat adsz a külsődre, pedig inkább a belsődre kellene koncentrálni (bár lehet, hogy rendben vagy belül, nem ítélkezek). Mindenesetre nem lesz könnyű magad mellé nőt találni hosszútávra, mert nem hiszem, hogy lazán tudnád nézni, hogy a nők milyen "igénytelenek" tudnak lenni hozzád képest...

L/22

2016. okt. 10. 12:51
 22/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy ez sok, de csak így érzem jól magam. Nem nézem le azt aki nem ilyen, a barátaim és a családom se ilyen mániákus. Barátnő terén sem várom el, hogy ilyen szinten maximalista legyen mint én, de azért válogatós vagyok. Viszont a belső igényeket is fontosnak tartam és szellemi igényeim is vannak.

Viszont azt kihagytam, hogy körül is metéltettem magam, hogy egészségesebb legyen a péniszem.

Amúgy dolgozom is, közgazdász vagyok.

2016. okt. 10. 13:09
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Esküdni mertem volna hogy valami pénzügyi területen dolgozol. Nem érzed úgy hogy egy kicsit túlzásokba esel. Nem ismerem a belsődet lehet egy kedves aranyos srác vagy, de a leírtak alapján hiányzik belőled a spontaneitás egy kis jó értelemben vett őrültség, természetesség. Nem lehet ilyen korlàtok között élni. Van időd, pénzed mással foglalkozni?
2016. okt. 10. 13:48
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
szerintem már átestél az igényesség másik oldalára, ez már túlzás és kicsit sem tűnik egészségesne.
2016. okt. 10. 13:49
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha most itt állnál előttem , nem tetszenél. Ennyit én nem törődöm magammal..ami kínos rád nézve , mert nő vagyok.
2016. okt. 10. 14:10
 26/33 A kérdező kommentje:
Amúgy érzem, hogy túlzásba estem, de ha nem csinálom meg ezeket szarul érzem magam. Amúgy jut időm másra is. :) Minden hétvégén megyek valahova a barátaimmal, szoktam moziba és színházba járni, bulizni, olvasni. Amúgy most 30 évesen már jó lenne egy tartós kapcsolat. :) Az hiányzik. Amúgy szeretem az életem.
2016. okt. 10. 14:17
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen kényszerbetegségek :).. Van aki pl minden nap ki mossa a kádat , vagy 5x fogat mos.
2016. okt. 10. 14:24
 28/33 anonim ***** válasza:

Amúgy lehet igazából ez a való életben nem jön így ki, egy az egyben... Szóval nem annyira zavaró, csak sok leírva. Engem a szőrtelenség kicsit zavarna (kar,láb) mert én viszonylag szőrösebb lány vagyok meg a kalória mérés, mert van egy hasonló, nagyon odafigyelős ismerősöm és rányomja a bélyeget a mindennapokra, nehéz vele étterembe menni, kávézni és ilyenek.

Plusz megtalálja a zsák a foltját. Nekem is van barátnőm aki se fodrászhoz,kozmetikushoz,körmöshöz sehova nem jár, nem szőrtelenít rendesen, szerintem egy darab arclemosója vagy hajbalzsama sincs és nem is nagyon volt, fogat sem mos rendszeresen, fogorvos meg pláne nem, nem öltözik divatosan vagy csinosan stb., nem igényes a környezetére sem túlságosan és mégis van pasija mindig. Mondjuk edzeni sokat edz, de szakmába vág neki azért...

Akkor az ellentétének pasiban miért ne lehetne egy rendes barátnője?!

2016. okt. 10. 15:22
 29/33 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem kellene gondolkoznod azon,hogy minden amit magadra kensz és veszel,annak az árából már 1 vállalkozást lehetne lassan indítani.Másrészt sokkal igényesebbnek tünsz mint pl. én és mások még sincs senkid,míg másoknak van ezen megint el kellene gondolkoznod.Vagy kicsi a p.ö.c.s.ö.d,vagy csak símán nulla az önbizalmad vagy szókészleted hogy ilyen igényességgel nincs senkid.Hogy őszinte legyek a leírtak alapján inkább 1 nő benyomását,vagy 1 ratyiét tükrözöd.1 nő sem fogja nőnek érezni magát melletted,mert nem tud felnőni hozzád igényességben és így igénytelennek érzi magát hozzád képest,pedig lehet hogy egyáltalán nem az.A nők eredeti,nem mű pasira vágynak,és te szerintem az vagy.
2016. okt. 10. 19:33
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Mindannak ellenére, hogy átestél a ló túloldalára, nekem úgy tűnik (a válaszaid alapján persze), hogy "agyban" rendben vagy. Sokan nem tudják ilyen higgadtan kezelni, ha ennyi negatív kritika éri őket.

Nem mondom, továbbra is "soknak" tartom ezt az életvitelt, de úgy tűnik, tisztában vagy magaddal. Ha jól érzed magad így, akkor majdcsak találsz egy barátnőt hosszútávra, mindenesetre olyat keress, aki azért valamennyire hasonlít hozzád. :D

(A mindennapos hajmosást viszont tényleg hagyd el...)

2016. okt. 10. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!