Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek imponál ha ilyen igényes egy férfi?
Figyelt kérdés
Minden nap minimum 2* zuhanyzik, ha kondizik 3*. Különleges bőr ápoló szappanokat használ. Testápolója és arckréme is van. Rendszeresen szedeti a szemöldökét, vágja az orr és fül szőrét. Jár gyantára, tulajdonképpen minden szőrt eltávolít magáról. Borotválkozni is mindennap szokott. Illetve hajat is napi szinten mos, használ haj ápoló szereket, napközben lakkal lövi be a haját. 2 hetente jár fodrászhoz. Szokott menni még szolizni is, illetve manikűr és pedikűr is rendszeres program. Fogfehérítésr és fogkő eltávolítást is rendszeresen csináltat. Használ fogselymet is. Mindig parfümözi magát. Edzésnél pedig dezodort használ. Kondiba heti 4* megy, szálkásra van gyúrva a teste, a zsírja 6% csak. Odafigyel a táplálkozásra is, méri a kalóriákar, a fehérjét éa a szénhidrátot. Ruhák terén is igényes, Armani, Hilfiger, Diesel, G-Star Raw ruhakat hord. Otthon és kondiba is Nike, Adidas, Jorden cuccokat hord. Mindig odafigyel az öltözködési szabályokra is. Nem dohányzik és inni is csak mértékkel, minőségit. A lakását is rendben tartja, rengeteget takarít. Ez imponáló?2016. okt. 10. 08:36
31/33 anonim válasza:
Ez nem férfias egyaltalan hogy egy pasi sokkal több időt tölt el cicomázással mint egy nő. Egy pasi ne legyen kopaszkutya, attól mert szőrös még nem azt jelenti hogy igénytelen. A méregdrága ruhák is csak a külvilágnak szólnak. Megnézném 10 év múlva a rengeteg szolitól hogy összefog aszni az arca, ráncos lesz mint egy shar pei és még öregebbnek is fog kinézni mint amennyi valójaban. Vagy lehet hogy 10 év múlva olyan bőrbetegsége lesz hogy megbánja még hogy fiatalon a szoliban aludt... Tökéletesnek akar látszani,ami lehetetlen mert olyan nincs ! Fejben vannak gondok...
32/33 anonim válasza:
Én férfi vagyok (39/F), de örülök, ha valaki ilyen igényes. Imponáló, ha a leírtakat mind meg is valósítod. Az menő, hogy közgazdász vagy, viszont veled kapcsolatban a Bateman hasonlat nem áll meg. Ugyanis elvileg minden stimmel nálad a testi igényesség szintjén, de... Nem írod, hogy milyen öltönyeid vannak. A szolárium szerintem proletároknak való, napozz inkább mértékkel. Nem írtad konkrétan miket eszel, és milyen minőségi italokat, valamint dohánytermékeket fogyasztasz. Szeretnék többet tudni a szellemi igényeidről is. Sajnos az írásodban akad pár helyesírási tévesztés, és helytelen formaválasztás. De nálunk az igényesség többnyire megáll a testi dolgoknál. Te ne legyél ilyen. Ez is szép (főleg, ha sok igénytelen /általában 40 feletti/ arcra gondolok. Szóval én örülök, ha valaki metroszexuális, csak az élet olyan, hogy ember kell ahhoz! Ha intelligens vagy, jó a humorod, nagy könyvtárad van, nekem az ilyen a "valaki". Elnézést, nem megbántani akartalak, nagyra értékelem az erőfeszítéseidet. Ritka az olyan ember, akit leírtam (szinte nincs). Az ideál maradjon ideál, de azért törekedjünk megvalósítani. Mennyi idős vagy amúgy?
33/33 anonim válasza:
P.S.: Ne higgy annak a hozzászólónak, aki helyteleníti a napi hajmosást. Én 25 éve csinálom, és menő a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!