Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen kocsi imponál nektek?
1-es vagyok. Alapból szeretem a sport autókat.
De lehet hogy ennek az oka a gyerekkosi túl sok NFS :D
Inkább rally típus vagyok. Tereprally főképpen.
De megvannak azok a sportautók, amiket műszakilag -amit a párom által ismerek, szeretem, és jó kocsiknak tartom. De nem a Hungária körútra, magamutogatásnak, délután 4 kor a dugóba.
Én Lexus alá nem adom, mi van, csövesekkel álljak össze?
:D :D :D
Én még soha. Nem is látok igazán rá nagy esélyt, de egy évfolyamtársa páromnak ismeri elég közelről Varga (ci-ány) Zolit :D
De az biztos, hogy a második, harmadik hobbiautóm egy Niva lesz. Én amolyan..dzsundzsásba, sárba vezetős alkat vagyok.
Nem vagyok annyira a nagy lóerő mániákusa. Én az épeszű, városi autókat kedvelem leginkább. Egy jó Prius, vagy egy cuki kis Fiat 500as, vagy egy szimpla kis 206-os Peugeot. Inkább csak nézni szeretem a rallyt. Mint a kamionokoat a Dakaron.
Sőt, néha buta mód, női gondolkodással látom az autókat. Pl mint a Samara-t. Egyszerűen szép, és kényelmes.
Az egyik legszebb autó a világon, és ez elfogulttá tesz.
Én imádom az autókat. Megnézem őket, ilyesmi. Azonnal ki is beszéljük párommal.
Sokat sztorizgat a gyártásukról, a tervezőkről. Jó hallgatni. Nekünk jelenleg 4 autónk van, de biztos nem állunk meg ennyinél. Lesz amitől fájó szívvel búcsúzunk, de mi a hobbiautó-és a szerelés híve vagyunk.
És jó az ilyen kérdéseket szétoffolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!