Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen kocsi imponál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen kocsi imponál nektek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a pénz nem fontos, blabla, de milyen márkájú, típusú kocsi imponál nektek, amibe szívesen beülnétek és amelyik a legtöbbet dob egy amúgy szimpi pasi vonzerején?

2017. jún. 9. 12:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Alapból szeretem a sport autókat.

De lehet hogy ennek az oka a gyerekkosi túl sok NFS :D

Inkább rally típus vagyok. Tereprally főképpen.

De megvannak azok a sportautók, amiket műszakilag -amit a párom által ismerek, szeretem, és jó kocsiknak tartom. De nem a Hungária körútra, magamutogatásnak, délután 4 kor a dugóba.

2017. jún. 9. 13:35
 12/38 anonim ***** válasza:
0%

Én Lexus alá nem adom, mi van, csövesekkel álljak össze?

:D :D :D

2017. jún. 9. 13:41
 13/38 anonim ***** válasza:
Azt lehetett sejteni,hogy inkább rally autók jönnek be neked. Toyota,Subaru... Egyszer ültem egy Subaruba, annak idején egy kolléga nőm elvitt dolgozni, egy helyen dolgoztunk, út közben felvett. Van ereje a gépnek az nem vitás :)
2017. jún. 9. 13:45
 14/38 anonim ***** válasza:
Szerinted? [link]
2017. jún. 9. 13:46
 15/38 anonim ***** válasza:

Én még soha. Nem is látok igazán rá nagy esélyt, de egy évfolyamtársa páromnak ismeri elég közelről Varga (ci-ány) Zolit :D

De az biztos, hogy a második, harmadik hobbiautóm egy Niva lesz. Én amolyan..dzsundzsásba, sárba vezetős alkat vagyok.

2017. jún. 9. 13:47
 16/38 anonim ***** válasza:
Az, amelyiket ajándékba kapok!
2017. jún. 9. 13:48
 17/38 anonim ***** válasza:
Ha adódik lehetőséged beülni egy Subaruba, ki ne hagyd! :) A kolléganő, kis szöszi, ép hogy odalépett a gázra, a "pacik" odatették magukat:)
2017. jún. 9. 13:51
 18/38 anonim ***** válasza:

Nem vagyok annyira a nagy lóerő mániákusa. Én az épeszű, városi autókat kedvelem leginkább. Egy jó Prius, vagy egy cuki kis Fiat 500as, vagy egy szimpla kis 206-os Peugeot. Inkább csak nézni szeretem a rallyt. Mint a kamionokoat a Dakaron.

Sőt, néha buta mód, női gondolkodással látom az autókat. Pl mint a Samara-t. Egyszerűen szép, és kényelmes.

Az egyik legszebb autó a világon, és ez elfogulttá tesz.

2017. jún. 9. 13:54
 19/38 anonim ***** válasza:
Én alapjáraton nem vagyok egy autó mániás ember, de azért egy ilyen autóban mégsem mindennapi dolog beülni, pláne,ha egy csinos nő a sofőr :)
2017. jún. 9. 13:57
 20/38 anonim ***** válasza:

Én imádom az autókat. Megnézem őket, ilyesmi. Azonnal ki is beszéljük párommal.

Sokat sztorizgat a gyártásukról, a tervezőkről. Jó hallgatni. Nekünk jelenleg 4 autónk van, de biztos nem állunk meg ennyinél. Lesz amitől fájó szívvel búcsúzunk, de mi a hobbiautó-és a szerelés híve vagyunk.

És jó az ilyen kérdéseket szétoffolni :D

2017. jún. 9. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!