Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mennyire érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mennyire érzitek magatokat szépnek, vonzónak a férfiak szemében?

Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 09:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Mivel kegyetlen sokat dolgozom a kulsomon, ezert meg vagyok elegdve magammal es jol erzem magam a boromben. tudom, h nem tetszhetek mindenkinek es nem is akarok. Elsosorban sajat magammal szeretnek elegedett lenni, ami nagyjabol megvan :) Az a legfontosabb, h a paromnak tetszem :)
2017. jún. 8. 11:24
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Semennyire. Nem jó az alakom, nem szép az arcom, sem a bőröm. Ettől függetlenül próbálom magam rendben tartani. Viszont a párom mellettem van 8 éve, Ő biztos lát bennem valamit :)
2017. jún. 8. 11:29
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

Hat a fiukkal egyaltalan nincs szerencsem:'D

De ez nem veszi el az onbizalmamat, tisztaban vagyok a jo es rossz tulajdonsagaimmal is, szoval szerintem nem vagyok azert olyan csunya, az alakommal sincs kulonosebb bajom.

2017. jún. 8. 12:08
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Kb közepesen :D Arcra szép vagyok, kék szemem van és hosszú középbarna hajam, fehér bőröm. Az alakomon szeretnék vàltoztatni van kis feleslegem, heti 3x edzem:) 18/L
2017. jún. 8. 12:33
 15/18 anonim ***** válasza:
62%

Átlagnál éppen szebb vagyok szerintem, ezt részben az alakomnak köszönhetem, ami vékony, de azért nem teljesen lapos.

Fejre lehetnék szebb szerintem, pattanásos vagyok, de igazából ez még pasinak nem jelentett gondot, csak nekem.

Én azt gondolom, a pasik sokkal több nőt látnak szépnek, mint fordítva, és ez nekem pl. nagyon -nagyon jól esik.

Egyébként inkább a jellememmel csábítok, de nyilván nem vagyok bányarém, mert akkor ez sem segítene.

2017. jún. 8. 13:05
 16/18 anonim ***** válasza:
62%

Az alakommal elégedett vagyok, az arcommal és a hajammal is. Amivel nem vagyok kibékülve, az a bőröm. Már nem pattanásos, de tiniként az volt, a pórusaim tágak, így a szeplőim nem szépen körvonalazódnak. Most próbálok egy kezelést, hátha sima lesz a bőröm, mert így csak alapozóval kelt tiszta hatást.

Minden másban átlag felettinek érzem magam, főleg a visszajelzések, plusz a saját megítélésem alapján.

Ritkán akarnak csak lefeketetni, 10ből 8an járnának velem. Viszont a személyiségem szerintem sokat romlott az évek alatt, külsőre nem feltűnő(azért is akarnak járni velem), de belülről úgy érzem szétestem.

Külső 9, belső 6 pont a tízből.

2017. jún. 8. 13:42
 17/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Én szépnek és vonzónak tartom magam a saját szememben. A pasik szeme egyrészt nem érdekel, másrészt mindegyiknek megvan a saját ízlése, biztosan van olyan közülük, akinek nem jövök be. Mondjuk nagy általánosságban a legtöbb pasinak bejövök.
2017. jún. 8. 15:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Átlagosnak látom magam, akin bőven van mit javítani. Nem vagyok túlsúlyos, de lehetnék feszesebb kicsit, lehetne dúsabb hajam, laposabb hasam, szebb bőröm, kerekebb fenekem... mindig találok valami újat magamon, amin szívesen változtatnék. Ennek ellenére pozitívak a visszajelzések, habár ezeket nem szoktam komolyan venni.
2017. jún. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!