Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mennyire érzitek magatokat szépnek, vonzónak
a férfiak szemében?
Nem túlzottan. Túlsúlyos vagyok (volt egy alap 15 kiló túlsúly rajtam, mondjuk az még arányosan, mert melles-segges típus vagyok, erre jött 25 kiló gyógyszer miatt nemrég - ezeket most próbálom leadni, már 10 kiló lement). Nyilván van, akinek ez tetszik, bár ami visszajelzést kapok, az is inkább azért van, mert még viszonylag fiatal vagyok, ápolt, nincs ronda arcom, és van lyuk a lábaim közt. Akiről tudom, hogy tényleg vonzódik hozzám, az a párom.
2017. jún. 8. 09:52
Én is teltebb vagyok, de vonzódnak hozzám a férfiak.
Mondjuk, ha jobban megismernek( temperamentum,belső tulajdonságok) akkor még inkább:)
40/N
2017. jún. 8. 10:11
Hát ez marhára nem volt válasz a kérdésre öreg!
2017. jún. 8. 10:28
Nem feltűnően szépnek, de szépnek érzem magam, sok férfi dicsér, a szememet és az alakomat leginkább.
Nem vagyok kövér, vékony vagyok, meggyőztek, hogy valójában jó alakom van még kicsi mellekkel is.
Nyilván nem tetszem minden férfinak, de akiknek igen, azoktól kapok egy kis önbizalmat, amire minden nőnek szüksége van.
2017. jún. 8. 10:35
Olyat találni, aki megdöntene, nem nehéz. Olyat aki komolyan szeretne tőlem valamit, már nehezebb. Amúgy nőies alakom van, nagy mellem,szép az arcom, arányos testem, nincs rajtam felesleg csak legfeljebb pár kiló, de panasz még nem volt rá. Viszont a mostani Palvin Barbi féle ideáltól messze vagyok, erősebb, izmosabb testalkat vagyok, így főként csak olyan "pozitív" visszajelzéseket kapok, ami a mellem méretére vonatkozik, és hogy hű de meg..ugnának. Tehát inkább valami szexuális eszköznek néznek, mint "jó nőnek", akit megfektetnének de nem gondolkodnak vele hosszú távra.
2017. jún. 8. 10:37
Általában nem igazán. Persze van amikor belenézek a tükörbe és tetszik amit látok, de nem ez a jellemző. Az alakom még oké, bár az se a legjobb, de a fejem...nem azt mondom, hogy ocsmány, de messze van a széptől. Szóval ha valaki mégis vonzónak tart, akkor azt a személyiségemnek tudom be nagyrészt.
2017. jún. 8. 10:42
Közepesen. Nem vagyok bányarém, de topmodell se. Edzek, de azért nem verseny szinten, szóval nem vagyok fitnesz modell, de alaktalan telesz.rt zokni sem. Tudom mik az előnyös vonásaim és mit érdemes eltakarni. Mondjuk egy tízes skálán 6 pontot adnék magamnak a külsőmre.
Belső tulajdonságaimat tekintve viszont kimagaslónak tartom magam. Persze ez így nagyképűsködésnek tűnik, de ha az átlag nőkre gondolok, szerintem én sokkal jobb vagyok náluk.
2017. jún. 8. 10:46
A mostani tapasztalatok alapján nem igazán. A volt barátom is leépítette a dolgot, konkrétan a súlyomat hozta fel szakításkor az egyik indoknak, és hiába vallotta be utána, hogy kamu volt, nagyon rosszul esett. Azóta le valagelvtársnőztek villamoson, mert nagy a fenekem, és egy bácsika szerint ez oké, ha hangosan nyilvánítja ezt ki egy tömegközlekedési eszközön. Társkeresés során is vagy nyálas ömlengést kapok, vagy azt hogy de csúnya vagyok az egyik képemen, miért nem szedem le az adatlapomról. Nagyon kevés átmenettel találkozom. Szépnek nem érzem magam, a volt párom azért néha mondta, de ki tudja már, mikor mondott igazat. Más férfitől csak olyantól hallottam, akinek csak szexre kellettem. Ez így elég negatívan hangzik, én is csak most gondoltam bele, de tényleg ennyire érzem magam szépnek a férfiak szemében.
2017. jún. 8. 11:12
Én is közepesen tartom magam szépnek. Nem vagyok kiemelkedő modell szépségű nő, de a rondaság is messze áll tőlem. Az alakommal, arcommal nincs különösebb gond, bár szívesen lennék vékonyabb, de így sem számítok túlsúlyosnak (edzések miatt lassan, de biztosan kockásodik a hasam, izmosodik a combom...stb). Ellenben tudom, hogy a stílusom sok férfinek nem tetszik: tetovált vagyok, állig érő színes hajjal. Viszont sosem okozott gondot a pártalálás, 15 éves korom óta csak akkor voltam szingli, amikor az akartam lenni. Most is van párom, akivel szeretjük egymást, és mindenben támogat.
2017. jún. 8. 11:23
Rendben vagyok. 176 cm vagyok és 64 kg, formásak a melleim, hosszú természetes sötétszőke a hajam és azt mondják jó a seggem. A bőröm elég tiszta, puha, sosem voltam pattanásos például tiniként sem.
Az arcom ami miatt csak azt mondom rendben vagyok, mert az orrom kicsit görbe és nem tudom máshogy leírni, inkább átlagoska arcom van. Van egy pár kicsi (nem csúnya) anyajegy az arcomon. A szemeimet dícsérik, sokat az arcomon, hogy szép kékek.
Modellnek nem mennék el szerintem, de úgy külső, arc, alkat és stílus alapján is a csinosabb lányok közé sorolnám magam az orrom fent hordása nélkül.
22/l
2017. jún. 8. 11:23
Kapcsolódó kérdések: