Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg léteznek még ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek még ilyen lányok?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Alig tudom elhinni. Az ilyen lányokat merre lehet keresni?

2010. máj. 18. 13:24
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

Hmmm kéne egy társkereső oldal az ilyen fiataloknak mint Mi :)

Én is ilyen lányt keresek, de nem találtam eddig. Legalábbis ebben a megyében...

19/F

2010. máj. 21. 00:13
 52/57 anonim ***** válasza:
biztosan, én túl sokkal is találkoztam :D de ilyen akkor sem kéne, ha a női nem utolsó példánya lenne, inkább lennék egymagamba egy nő legyen NŐ, ne pedig valami szendécskét játszó kissemmi, uncsi, egy nő varázsoljon el, lepjen meg, egy nő legyen szajah és erkölcstelen, egy nő legyen felejthetetlen pillanat, egy nőt kapjak meg mindenestül és ne adja magát oda soha, legyen angyal és ördög, doromboljon és karmoljon, ne pedig a szendebuta libát játsza, aki azt hiszi ő olyan szerencsétlen, egy nő soha ne kérdezzen ilyen butaságot, mert tudja, hogy ő az aki mindent megkap és soha semmit, ne ilyen kis uncsi tucat, akinek a legvadabb önkifejezése az igazi nő leglanyhább kinyilatkoztatása
2010. máj. 21. 01:27
 53/57 anonim ***** válasza:

Itt vagyok, csak a sok hülye fickónak partykiránynő kell, és lassan kezdek belenyugodni, hogy egyedül maradok. Pedig nagyon szeretnék már egy normális kapcsolatot, mert eddig semmi sem volt.

19/l

2010. máj. 21. 01:31
 54/57 anonim ***** válasza:
Olvasom a válaszokat. Elmondhatom, hogy nem járok discoba és nem is vágyom rá. persze néhány barát jól jönne, de valami csendesebb helyen.
2010. máj. 21. 01:35
 55/57 anonim ***** válasza:

01:27 Egy visszahúzódó lány is lehet ilyen, csak elő kell hozni belőle a démont.., ;)

Meg szerintem ugyanúgy igazi nő is lehet, az, hogy éppen nem jár bulizni nem hiszem, hogy bármit is változtatna a nőiességen, és a szenvedélyességen.

2010. máj. 21. 01:37
 56/57 anonim ***** válasza:
23:32 Nyertél... Úgy látom te megértetted miről van szó.
2010. máj. 21. 03:38
 57/57 anonim ***** válasza:
én is olyan lány vagyok, mint a belinkelt kérdést kiíró csaj. a helyzet nálam is dettó ugyanez: se cigi, se pia, se diszkó, az osztályommal nem jövök ki jól, mert az egyik 35 éves pasival jár, a másik meg egy sulitársunkat sz*pja le néha-néha és ugye meglehetősen kilógok a sorból... pedig milyen jó lenne, ha én is rib*ncnak születtem volna... nem közösítenének ki... mindig az eszemre hallgatok, amikor bele akarnak vinni valami rosszba... mindegy... mi erre vagyunk kárhoztatva :P
2010. jún. 16. 10:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!