Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg léteznek még ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek még ilyen lányok?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Alig tudom elhinni. Az ilyen lányokat merre lehet keresni?

2010. máj. 18. 13:24
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

14:38

Ezt honnan gondolod hogy társkeresőn nincs egyetlen normális fiú sem?:D

Én regisztráltam, de nem írt senki, pedig normális bemutatkozást írtam, és normális mosolygós képet is raktam ki magamról, akinek meg írtam az nem írt vissza:D

2010. máj. 18. 14:41
 32/57 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy vannak ilyenek, mert én ilyet keresek.
2010. máj. 18. 14:48
 33/57 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok,bár abban nem,hogy több mint két éve van barátom(az első). 19/L Azt hittem valami furcsább lánytípusról van szó:D
2010. máj. 18. 15:19
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen típusba tarozom, az egyetlen hibám, hogy néha káromkodok. -.- Még sose jártam disco-ba, nem cigizek, bár már kipróbáltam, nem drogozok... Szinte mindenki azt mondja h jól nézek ki, de sztem ez hülyeség...

17/l

2010. máj. 18. 16:36
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
14:17-es..teljesen igazad van.. tényleg egy ördögi kör.. de pl én nem kezdeményeznék, mert ahhoz túl félénk vagyok :SS:S
2010. máj. 18. 17:26
 36/57 anonim ***** válasza:
100%
igen van ilyen...én ilyen vagyok...nem iszok, nem járok discoba, és nem is cigizek...sok fiu haverom van és a lányok ezért sokszor nem bírnak de nem érdekel....ilyen vagyok és kész...van ilyen lány de kevés...sokan azt hiszik hogy a szét szoliizott, 15 évesen 80 pasija volt már...hogy ez a divat...szerintem ez szánalmas
2010. máj. 18. 18:08
 37/57 anonim ***** válasza:
75%

Utálom ezt az általánosítást! Nem járok discoba, de járok kocsmákba beülni a barátaimmal és koncertekre, igen szoktam inni is, de ettől még nem váltogatom hetente a pasijaimat, nem fekszem össze fűvel-fával, vagy leszek egy ribanc. A bulizás nem csak abból áll, hogy elmegyek valami discoba és aztán részegen ismeretlenekkel.... Aki nem mozdul ki soha, az erről aztán nagyon sokat tudhat. Üljetek otthon siránkozzatok, az mindent megold ...

19L

2010. máj. 18. 18:38
 38/57 anonim ***** válasza:
jó, de te rocker vagy
2010. máj. 18. 18:40
 39/57 anonim ***** válasza:
Sajnos felénk kihaltak a normális lányok:(
2010. máj. 18. 19:57
 40/57 anonim ***** válasza:
itt meg normális pasik nicsnek. hiányoztok normális srácok :(
2010. máj. 18. 19:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!