Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek még ilyen lányok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Alig tudom elhinni. Az ilyen lányokat merre lehet keresni?
14:38
Ezt honnan gondolod hogy társkeresőn nincs egyetlen normális fiú sem?:D
Én regisztráltam, de nem írt senki, pedig normális bemutatkozást írtam, és normális mosolygós képet is raktam ki magamról, akinek meg írtam az nem írt vissza:D
Én is ilyen típusba tarozom, az egyetlen hibám, hogy néha káromkodok. -.- Még sose jártam disco-ba, nem cigizek, bár már kipróbáltam, nem drogozok... Szinte mindenki azt mondja h jól nézek ki, de sztem ez hülyeség...
17/l
Utálom ezt az általánosítást! Nem járok discoba, de járok kocsmákba beülni a barátaimmal és koncertekre, igen szoktam inni is, de ettől még nem váltogatom hetente a pasijaimat, nem fekszem össze fűvel-fával, vagy leszek egy ribanc. A bulizás nem csak abból áll, hogy elmegyek valami discoba és aztán részegen ismeretlenekkel.... Aki nem mozdul ki soha, az erről aztán nagyon sokat tudhat. Üljetek otthon siránkozzatok, az mindent megold ...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!