Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg léteznek még ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek még ilyen lányok?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Alig tudom elhinni. Az ilyen lányokat merre lehet keresni?

2010. máj. 18. 13:24
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
13:53 és 13:58 azért csak a tahók próbálkoznak nálatok mert akik normális pasik mint én is, nem mernek mert annyiszor utasítottak vissza a cigizős köpködős ri*ancok hogy már elment a kedvem.Ez egy ördögi kör, így a normális emberek nem találnak egymásra:S
2010. máj. 18. 14:17
 22/57 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg léteznek. Én is erre vagyok példa. Csak az ilyen lányokkal lehet (és kell) beszélgetni,nem olyan könnyű őket lenyűgözni, nem olyan könnyű őket megdugni és nem olyan könnyű velük találkozni. Mert az ilyen lányok zömmel szerelemre, igazi érzésekre, normális, felelősségteljes pasikra vágynak és mindjárt felteszek egy kérdést, hogy ilyen van-e, mert én meg olyannal nem találkozom. Amúgy ha olyan fiatal vagy, hogy egyetemista/gimis, akkor a diákmunka tök jó terep, amúgy meg könyvtár, sport/egyéb értelmes rendezvények, szerinte.

De megírhatnátok, hogy normális pasikat hol lehet találni:)P

2010. máj. 18. 14:20
 23/57 anonim ***** válasza:
14.17 minek próbálkoztok olyanoknál, mi értelme?
2010. máj. 18. 14:21
 24/57 anonim ***** válasza:
Igen,leteznek,pl.en is csak par evvel idosebb,nem jarok discoba, kulturalodni ott nem lehet,nem cigizek, es minden mas karos szenvedelyektol mentes, szivesebben olvasok, es ertek a humorhoz is, szoval nem haltunk meg ki 21/L
2010. máj. 18. 14:22
 25/57 anonim ***** válasza:
14:21 valaszolo kerdesere en is kivancsi lennek
2010. máj. 18. 14:24
 26/57 anonim ***** válasza:
elirtam, a 14:20 valaszolo kerdesere lennek kivancsi
2010. máj. 18. 14:26
 27/57 anonim ***** válasza:

14:21

Nincs az arcotokra írva hogy milyenek vagytok, ha tudnám hogy olyanok nem próbálkoznék elhiheted.

2010. máj. 18. 14:30
 28/57 anonim ***** válasza:
nem kamu a dolog.énis ismerek 1-2 ilyen lányt.de sajnos nagyon ritkán fordulnak elő errefelé:S
2010. máj. 18. 14:34
 29/57 anonim ***** válasza:
ja,csak mégha azt is mondják hogy szép,nincs semmi kisugárzása.
2010. máj. 18. 14:37
 30/57 anonim ***** válasza:
88%
Áhá, értem..hát beszélgetni köll, oszt kiderül minden. De most komolyan, én már a társkereső oldalon is gondolkoztam, de szerintem az gáz. Annál is inkább, hogy az ott fent lévő pasik fele vagy a totállúzer kockakategória, vagy a félmeztelenül tükörbevakuzok/izmolok köcsög. És közte nincs egy szerencsétlen fiú, aki elolvasott valaha egy Rejtő regényt, játszott valaha egy csapatsportot vagy segített egyszer egy néninek átjutni a zebrán.
2010. máj. 18. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!