Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg léteznek még ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek még ilyen lányok?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Alig tudom elhinni. Az ilyen lányokat merre lehet keresni?

2010. máj. 18. 13:24
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen lány vagyok, persze nem tagadom, én nem vagyok ennyire tökéletes, bennem vannak hibák. :)
2010. máj. 18. 13:38
 12/57 anonim ***** válasza:
69%

Azért gondolom úgy hogy kamu mert nem láttam még ilyen lányt, mindegyiket csak az izmok, szex, farok érdekli, cigiznek, mert menő, piálnak, füveznek és káromkodnak, mind egyforma, de komolyan, csak ilyen 20év körüli lányokat ismerek, nem sikerül normálisat találni, tehát ilyen nincs, ha még is van nagyon elbújhat hogy nem veszem észre:D

20f

2010. máj. 18. 13:39
 13/57 anonim ***** válasza:

Utolsó: hol keresed?:) Discoban?

Hidd el, hogy nagyon sok ilyen lány van, és nagyon szerethetők.

2010. máj. 18. 13:40
 14/57 anonim ***** válasza:
100%
13:39 ezt mondom:) Attól mert Te még nem találtál ilyen lányt attól még vannak. Nem kell általánosítani. Egyébként tényleg, hol keresed őket? Discoba ilyet nem nagyon találsz :)
2010. máj. 18. 13:42
 15/57 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy szerethetők, meg is becsülném ha ilyet találnék.Nem csak szórakozóhelyeken, hanem iskolában is akiket ismerek, mind ilyen ahogy leírtam.
2010. máj. 18. 13:42
 16/57 anonim ***** válasza:
21%
ez hazudááás
2010. máj. 18. 13:47
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

nem hazugság, csak kevés ilyen lány van szerintem, mert a mostaniak hülye ribik általában..

én is ilyen lány vagyok.. csak nekem sose volt senkim.. meg csók se volt meg semmi. eléggé zárkózott vagyok..de ez van. :/

érdekes, hogy az ilyen lányokat keresitek, én meg közbe eddig csak a szexmániásoknak az érdeklődését keltettem fel..(akiket persze lekoptatok.. )

15/L

2010. máj. 18. 13:53
 18/57 anonim ***** válasza:
100%

hát igen nekem is fura, hogy írom/írjuk sokan, hogy ilyen lányok vagyunk, erre a fiúk: ők ilyet keresnek!

nálam meg pl. csak a szexmániás tahó alfahímek próbálkoznak...

2010. máj. 18. 13:58
 19/57 anonim ***** válasza:
100%

vannak ilyen lányok , csak kevés, vagy beleunt ,,normálisságba" , mert azt veszi észre, hogy így akár a feje tetejére is állhat, mert nem kell ez a pasiknak, és ő is betársul az idióta nyájnép közé butulni.

sajnos a legtöbb pasinak ez kell...

de vannak még normális lányok !!!

2010. máj. 18. 14:15
 20/57 anonim ***** válasza:
Igen,léteznek. Én is hasonló vagyok,csak van barátom,2 éve :) L/18
2010. máj. 18. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!