Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár egyik tagjának a fizetése jóval több, mint a másiké, okoz gondot kapcsolatban?
Ez kizárólag a két emberen múlik. Még akkor is, ha a felállás fordított és a nönek van sokkal több pénze.
Ha kellöen értelmes emberek, akkor nem centizgetik, ki mennyit keres.
Szerintem embertől függ.
Mondjuk én nem akarok gyereket, így közösködni sem, de nem lenne pénzem Indonéziában nyaralni, azt meg nem akarom, hogy vigyenek, mint egy csivavát.
A barátom is és én is olyan munkakörben vagyunk, hogy teljesítmény alapú a bérezés, így kb. havonta a változik, éppen ki keres jobban.
Ha épp neki megy felfelé, akkor ő segít ki (ha kell), ha nekem, akkor én őt. Ilyen egyszerű.
Én jobban kerestem, mint a barátom (aki egyetemista volt és nem dolgozott).
Inkább az okozott bajt, hogy alig (értsd szinte semmi) volt rá időm munka után.
Amúgy szerintem féltékeny volt rám a munkám miatt: mindig gonoszkodott, ha megtudta, hogy valami nem sült el úgy a munkahelyemen, mint kellett volna. Szerintem egy gonosz személyiség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!