Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20on éves nők, titeket zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20on éves nők, titeket zavar ha az útcán leszólítanak ismerkedési céllal?

Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 06:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Igen, engem zavar.
2017. máj. 24. 08:43
 22/29 anonim ***** válasza:
Soha nem szólított le senki még az utcán, pedig nagyon örülnék neki és jól esne, ha normálisan tenné :)
2017. máj. 24. 08:48
 23/29 anonim ***** válasza:
Kicsit zavar. Nem szeretem a vadidegeneket, ha olyan szolit le akivel pl gyakran egyutt utazunk a metron, az egy fokkal jobb. Ha egy teljesen random alak, akkor nagy valoszinuseggel elutasito leszek vele.
2017. máj. 24. 08:51
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 60% , felébredtél? Jó reggelt.

Én megyek aludni.

Én azért nem megyek oda senkihez, mert legalább a látszatot megadom, hogy ők viselkik a nadrágot. Te mennyire éreznéd magad férfiasnak, ha egy nő minden szituációban ledominálna?

2017. máj. 24. 08:52
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha tényleg normális nem nyomul és bejön akkor én is tudnék örülni neki.Lehet zavarba jönnék nagyon, de örülnék.:)
2017. máj. 24. 08:55
 26/29 anonim ***** válasza:

"Én azért nem megyek oda senkihez, mert legalább a látszatot megadom, hogy ők viselkik a nadrágot. Te mennyire éreznéd magad férfiasnak, ha egy nő minden szituációban ledominálna?"

Ez nem ledominálás, jesszusom. Hol élünk, a középkorban? Csak úgy biztos nem fogok odamenni egy padon ülő nőhöz, pláne nem ha könyvet olvas, minek zavarjam. Elég ciki, hogy te ezért ülsz ki olvasni. Vagyis bocs, nem is olvasol, csak úgy csinálsz :D

2017. máj. 24. 10:05
 27/29 anonim ***** válasza:

Engem nem, kivéve ha:

- tapló, bunkó, tolakodó módon

- láthatóan sietek, vagy telefonálok, és ezt a pasas nem tartja tiszteletben

Az más kérdés, hogy most, mivel párkapcsolatom van, kulturáltan visszautasítanám. De zavarni nem zavar.

2017. máj. 24. 10:16
 28/29 anonim ***** válasza:

Engem zavar. Egyrészt azért mert általában bunkó módon történik, másrészt mert 7 éves kapcsolatban vagyok és ha elmondom, hogy "kösz nem" avagy "bocs barátom van" mintha személyes sértésnek vennék...nincs kedvem óvodásokhoz.

23/L

2017. máj. 24. 13:37
 29/29 anonim ***** válasza:
Még nem szólítottak le az utcán, de furcsának tartanám ha valaki minden előzmény és flört nélkül odajönne. Ha előtte van egy kis szemezés akkor rendben van örülnék a közeledésnek.
2017. máj. 24. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!