Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20on éves nők, titeket zavar ha az útcán leszólítanak ismerkedési céllal?
Kedves 60% , felébredtél? Jó reggelt.
Én megyek aludni.
Én azért nem megyek oda senkihez, mert legalább a látszatot megadom, hogy ők viselkik a nadrágot. Te mennyire éreznéd magad férfiasnak, ha egy nő minden szituációban ledominálna?
"Én azért nem megyek oda senkihez, mert legalább a látszatot megadom, hogy ők viselkik a nadrágot. Te mennyire éreznéd magad férfiasnak, ha egy nő minden szituációban ledominálna?"
Ez nem ledominálás, jesszusom. Hol élünk, a középkorban? Csak úgy biztos nem fogok odamenni egy padon ülő nőhöz, pláne nem ha könyvet olvas, minek zavarjam. Elég ciki, hogy te ezért ülsz ki olvasni. Vagyis bocs, nem is olvasol, csak úgy csinálsz :D
Engem nem, kivéve ha:
- tapló, bunkó, tolakodó módon
- láthatóan sietek, vagy telefonálok, és ezt a pasas nem tartja tiszteletben
Az más kérdés, hogy most, mivel párkapcsolatom van, kulturáltan visszautasítanám. De zavarni nem zavar.
Engem zavar. Egyrészt azért mert általában bunkó módon történik, másrészt mert 7 éves kapcsolatban vagyok és ha elmondom, hogy "kösz nem" avagy "bocs barátom van" mintha személyes sértésnek vennék...nincs kedvem óvodásokhoz.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!