Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » LÁNYOK! Titeket nem zavar...

LÁNYOK! Titeket nem zavar mikor leszólítanak az utcán? Titeket naponta hányszor szólítanak le? (lent)

Figyelt kérdés
Vannak akik elég normálisak, de vannak akik csak odajönnek és mondják hogy b***nának, utána néznek miután megmondom a korom, aztán mondják hogy nem törvénytelen... (ezeket az eseteket utálom a legjobban!) Lányok! titeket is kiakaszt/kiakasztana ez? Titeket naponta átlagban mennyien szólítanak le?

2013. aug. 26. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk zalába nemdivat a leszólítgatás. Utánaszólogatnak 1-2nek, aztán ennyi :)

valami ask.fm sztár vagy, vagy mi?:D

2013. aug. 26. 09:45
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs askom... :D
2013. aug. 26. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
örűlj neky nektek szép lányoknak minden bajotok van az a baj ha nem szólitanak le az a baj ha leszolítanak stb ne légy elszálva ha jól is nézel ki nem minden a külső! nem értem mi bajod van ha 1 normálisan leszólító fiu szólít le bunkó vagy!
2013. aug. 27. 09:57
 4/8 A kérdező kommentje:
nem azzal van bajom a ha normális, hanem azzal ha odaordítja a nyílt utcán a hülyeségeit...
2013. aug. 27. 10:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Rühellem!!!

Cicáznak/nyusziznak/bébiznek(azok az alpári hülye közönséges beszólások amitől az ember lánya beleverné a fejét az első sima felületbe amit meglát),füttyögnek cangával csöngetnek,kocsiból kiszólnak,egy meg már a nevem is tudja és kiabál utánam!!

Pedig egyáltalán nem tartozom a 10/10*-es álomcsajok közé akiket le kéne szólogatni.Mellesleg nem is teszem ki semmimet(nem is nagyon van mit:) )Nagyon idegesít és megesik hogy naponta többször odaszólnak.

Tudom hogy csak szórakoznak és nem kell komolyan vennem és ha egy kecske homlokára rá lenne írva hogy nőstény még azt is molesztálni kezdenék,de cs* sszék meg,mégis minden alkalommal begurulok és puffogok rájuk -.-'''

Kitartást neked és sajnálom hogy ezek a bunkó paprikajancsik kiszemeltek maguknak.Azért jó olvasni,hogy nem mindenki olyan cafka hogy örömét lelje ezekben az undorító leszólogatásokban.

2013. aug. 27. 13:48
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod, velem is ez van, volt h autóból szóltak ki, h mennyiért szállnék be XD elhúztam amilyen gyorsan tudtam, na meg a cicázás meg a faszom XD

nekem se szép annyira az arcom, átlagos... kicsit kislányos, alacsony is vagyok... :)

2013. aug. 27. 13:51
 7/8 anonim válasza:
Nem kell leállni velük beszélgetni, minek elárulni a korodat? Hidd el veszélyesebb a dolog, ha még meg is állsz nekik, főleg ha kifogsz egy vadbarmot éjszaka, csak óvatosan!
2013. szept. 7. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Mellettem az utcán megálltak az autók és a sofőr megkérdezte, hogy mennyi nálam egy óra. Először nem értettem, ezért megmondtam a pontos időt. Később rájöttem, hogy a helyi prosti helyén sétálgatok :(

Igen, kiakaszt, amikor egy idegen fiú a melleim bámulva dicséri a szép kék szemem... főleg, hogy barna :(

2017. aug. 28. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!