Csak engem zavar, ha "ok nélkül" leszólítanak a fiúk?
Qurvára igazad van.
De készülj fel a következőkre:
- "Félre értett jelzések."
- "Frigid 'csa-effekt."
- "A fiúk már csak ilyenek."
- "Tudom, hogy tetszik (titkon)".
Etc.
Nem csak téged. Nekem se jön be ez a dolog.
A fiúk általában ilyenek, és próbálkoznak hátha. Nyilván azért, mert szép vagy :)
Az a fiú, aki meg ennyire merész biztos beleszámítja a visszautasítás lehetőségét is.
De tényleg nagyon zavaróak az ilyenek
én is kiírtam egy ilyen kérdést, és engem is lehurrogtak, hogy majd 35 évesen egyedül halok meg.
ezért: engem is nagyon zavar, a folytonos bámulás, az egész napi zaklatás téma, az, hogy nyáron leszólítanak az utcán, a kávézóban, a boltban, hát szerintem beteg ez a társadalom...
biztos zavaró tud lenni nektek, főleg ha nem lehet lerázni, de gondoljatok a másik oldalra is: mégis hol ismerkedjünk?
suliban még könnyű új ismeretséget szerezni, meg haverok haverjai közt ismerkedni, de akinek nem olyan széles ez a baráti köre, és/vagy már nem jár suliba?
Munkahelye meg nem mindenkinek egy hatalmas multi cég.
De szívesen várom rá az ötleteidet.
hát nyilván... csak te választhatod ki, hogy ki ismerkedhet veled, és ehhez szemezés meg jelbeszéd kell. tényleg.. gratula!
beszédben már zavaró... hát akkor zavarjon csak!
ebből csak annyi derült ki,hogy nálad az indirekt nyitás a célravezető,nem a direkt nyitás:)
amúgy egy tapasztaltabb csóka leveszi ezt rólad,a mozgásodból,a testbeszédedből,testtartásodból.
aki nem jön be és kéretlenül,hozzá nem értően toppant oda,megijeszt azt ignoráld lelki ismeret furdalás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!