Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20on éves nők, titeket zavar ha az útcán leszólítanak ismerkedési céllal?
Kedves #9: nagyon is jól tudok írni, de nem fogok mindig javítani a telefonom után. És igen, lusta vagyok sokszor visszanézni és javítani. Azért igyekszem, de sokszor elfelejtem. Látom, te PC-ről vagy mindig, mert ember nincs, akit elragad az írás, mindent mindig végig olvas és javít telefonon.
Az én helyesírásom hullámzó, ha laptopról vagyok, akkor, okés, ha telóról, akkor sokszor nem. Két hete reggeltem ide, és 90%-ban telóról voltam.
Látom, te soha nem írtál telefonról, mert akkor tudnád, milyen mókás dolgokra képes az autocorrect, és nem, senki nem fog egy hosszabb szöveget végigjavítani.
Most jönni, fog, hogy telóról vagy. Akkor meg lassú vagy, mert én villámgyorsan írom be... És bocsi, a GYK nem helyesírási verseny.
Melyik vagy?
ZöldParadicsom
Kr2
123-123
Junaito
FelicitySmoak
Megan88
Abderra
Kétlem, hogy lejjebb lennél, mert utána én jövök, röüke 2 hét alatt :)
Valami rejtélyes módon törlődött az eredti #4, ami ezt kirobbantotta.
Én nem jelentettem, mert minek, de eltűnt, így, aki később olvassa, nem értheti az egészet, szóval akkor minden ehhez kapcsolódó beszélgetést törölni kéne.
"Nem, a nicknév semmit nem jelent, de ha itt írok, tudják, hogy én írtam. Ha semmit nem jelent, akkor miért nem mered az ismeretlen nick neved kiítni? Elmondjam, mert össze-vissza írsz."
Tévedsz. Azért nem írom ki a nevemet, mert felesleges. Nem látom értelmét. Ezzel ezt a nick neves témát le is zárhatjuk.
A helyesírásra pedig: teljesen mindegy, hogy miről írsz. Én ha telefonról írok, akkor is visszaolvasom és kijavítom a helyesírási hibákat. Ez egyfajta igényesség a saját munkádra. Ebből látszik, hogy ki mennyire igénytelen és lusta. De inkább ne írj semmit sem, ha nem tudsz helyesen írni, mert rossz olvasni.
Érdemben is válaszolok.
ANnó, pár éve, mikor nem volt párom, direkt kimentem a Margit SZigetre, leültem egy padra, hogy majd valami normális fiú odajön. Nem jöttek. Sokan néztek, de nem mertek odajönni. Volt nálam egy alibli könyv, mert csak úgy elég gáz üldögélni, lehet ezért, nem tudom, szóval feladtam az utcai, parki ismerkedést nőként. De azt tanácsolom, ha valaki egyedül ül, akár telefonba, akármibe belemerülve, közelítsd meg. Lehet, csak vár valakire, de lehet, nem. Nem tudni. A legrosszabb, ami történhet, hogy nemet mondanak.
SOk sikert kívánok neked.
"ANnó, pár éve, mikor nem volt párom, direkt kimentem a Margit SZigetre, leültem egy padra, hogy majd valami normális fiú odajön. Nem jöttek."
Miért nem mentél te oda hozzájuk? Egyenjogúság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!