Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20on éves nők, titeket zavar ha az útcán leszólítanak ismerkedési céllal?
Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 06:26
1/29 anonim válasza:
Engem nem, ha normalis stilusban teszik, foleg ha bejon az illeto.:-)
2/29 anonim válasza:
Pontosan, ha kellően udvariasan, nem letámadóan leszólít egy pasi azzal semmi gond nincs. Bár utcán nemigazán ismerkedem,de nem találok benne semmi kivetnivalót abban, aki ezt teszi.
Ki tudja, lehet,hogy ott jön szembe egyszer a "NAGY Ő".
3/29 anonim válasza:
Nem 20 éves vagyok, de kérdés, mi a szöveg. És ezen fog múlani minden.
4/29 anonim válasza:
Drtága #4, ez az autocerrect volt, de az nem zavar, hogy Útcán, de kitalalámom, de te valami névtelen toplistás vagy itt, aki még a nevét sem képes kiírni, de rám rám szállt. SOk sikert :D
5/29 anonim válasza:
Igen, mert 3 eves parkapcsolatom van. 21/N
6/29 anonim válasza:
Csak az a különbség kettőnk között, hogy én két hét múlva folytatom az életem, te meg évek múlva is itt szenvedsz a a trutyiban. :)
7/29 anonim válasza:
#6: ezt mire írtad? Vagy rosszul időzítetted a reg váltást? :D
8/29 anonim válasza:
Nem fogom kiírni a nevemet mert minek. Te se az igazi, teljes nevedet írod ki, hanem vmilyen nick névvel vagy fent. Ugyan ott vagyunk, te is ugyan úgy névtelen vagy, nem tudom ki vagy, te sem tudod ki vagyok. Akkor meg mire vágsz fel? Arra, hogy látható egy nick név, ami lószart sem jelent? Gratulálok. A másik pedig, hogy tanulj meg helyesen írni, mert az előző írásod is hemzseg a hibáktól. Ha ez megvan, akkor talán nekiállok veled vitatkozni, addig nem tartom magamat méltónak rá:)
9/29 anonim válasza:
Ha nem tolakodó és szimpatikus, akkor nem bánom.
10/29 anonim válasza:
jajj 21/n ezt most feltétlen le kellett írni, dicsekszel vagy mi van?!
boldog vagy? nyugi!!! majd elmúlik :D
Amugy a tapasztalatom az, hogy zavar sok nőt. Mert az van, hogy flörtölni próbálok pl, és csak citromba harapott savanyú arcot kapok. Pedig nem vagyok egy rossz srác, csakhát nincs pubi hajam, meg szteroidozott testem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!