Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Hagyd menni. Ha meg dolgotok van egymassal, ujra egyutt lesztek. " Ez be szokott jönni?
Szóval van egy pasi, aki 20 évvel idősebb nálam. Jóban vagyunk,elmondtam neki,hpgy szeretem,azt mondta ő is szeret,csak másként,barátként.
Sokat beszélgetünk,találkozunk. Eddig még reménykedtem,hátha "kattan" valami az agyában és ő is belémszeret.
Most viszont egyre kevesebbet beszélünk,találkozunk. Szerintem lett valakije,vele egykorú.
Mivel azt mondta egyszer,hpgy túl fiatal vagyok hozzá és talán az életben egyszer majd újra találkozunk,amikor már idősebb vagyok és valami lesz. Ő ezt a lehetőséget sem zárja ki.
Szerintetek tényleg van még rá esély az életben,ha most elengedem?
20L
De ha nem vársz, akkor miért akarod, hogy x évvel később, talán, majd legyen valami?
Engedd el, ismerkedj, élj!
Ha esetleg mégis rájön, hogy szeret (téged és nem a testedet), akkor majd jártok.
Hát... nem sokat öregedtél azóta. :)
De mindegy is.
Sok boldogságot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!