Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változnak meg a nők, ha kiderül hogy több pénzem van az átlagnál?
Magyar viszonylathoz képest jól keresek, ezt nem szoktam hangoztatni, sőt igyekszem titokban tartani.
Randikra általában a céges középkategóriás kocsival megyek, mert első benyomásra nem akarom hogy "mindenfélét" gondoljon rólam a nő, ha meglát a saját utcai terepjáróval.
Mikor megtudják hogy nem egy csóró gyerek vagyok, akkor egyből 180 fokot vesznek és átmennek valamiféle "sznob" irányzatba.
Pedig alapjáraton mindegyik önálló stílussal rendelkezik, de ahogy kiszagolják a pénzt, egyből megváltoznak.
De miért ilyenek?
Akkor most mondok egy történetet, jó pár évvel ezelőtt, mikor még 22 éves lányka voltam, megismerkedtem valakivel a Balatonparton, aki egy nagytzársasággal jött, lakókocsival, kempingbe mentek. 2 naő mólva utaztak haza, címet cseréltünk (semmi más nem történt, még csók sem volt.)
Pá hónap jött újra Magyarországra, ahol megbeszéltünk egy randit, gondoltam, valami 10 éves autóval jön, mivel egy gyárban dolgozott alsóvezetőként. Erre egy vadi új BMW-vel érkezett, ami mellett 2x elsétáltam, mert nem azt kerestem. A kapcsolatunk 3 évig tartott, egy teljesen átlagos pasi volt, szóval ne menőzz az autóddal, mert ultra gáz.
Crossover semmire nem jo!
Ladával megeszem!!
Nem hiszed? Nyomjunk egyet! Nyaladek:D
Vannak a golddiggerek, ez tény, és vannak az ilyen agyalágyult "újgazdagok", akik azt hiszik, minden nő az, és sírnak, ha nem jön be.
Amúgy sikeres nem lehetsz, mert akkor párkapcsolatod lenne, de még így sem sikerült összehoznod.
"Hidd el, hogy az uj BMV es Audi csak a ferfiaknak szamit, meg a prostiknak."
Kiegészíteném, IQ lájt férfiaknak.
Én sem nedvesedek kocsikra. :(
És nem is értek hozzájuk,nem is erdekel.
Innen tudtam meg,hogy ez a nőknek mennyire számít. Na meg,hogy csak a pénz a pénz kell..
pff :)
Élőben nem ismertem sokaig ilyen felfogású pasikat sem. Az utolsó exemig.
De ez ám kibirhatatlan.
nem véletlenül ex :)
17, hát ez szomorú :D
én meg remelem,a következő férfi az életemben nem azt fogja szajkózni, hogy : " ha van pénzed van nőd! Ha jó kocsid van az ágyadba van minden nő!"
Mert ugyebar a nőknek ez számìt.
hát..pedig ez kevés. Nagyon kevés.
:D
A GYK-ra is kivetítődik az a bulvár tépképzet, hogy pénzzel mindent meg lehet venni.
Nos, nem.
És akkor jön az ellenreakció, hogy lúzer mamafia miért nem kell.
Van köztes dolog is. Tessenek már megérteni.
Bár itt leginkább csak minimálbéres kövér pasi, sírnak, mert másnal jobb dolga is van, és akkor minden nő ri..banc, mert nem kell egy tehetetlen farok.
Erre valaki kiír egy ellenkérdést, és nem veszik le, hogy nem a végletek kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!