Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változnak meg a nők 40 éves kor körül, akár tönkre teszik a családjukat is mert ők még "élni" akarnak cimszóval, és miért dugnak fűvel fával? Tombolnak?
Baromira nem lehet felkészülni a kapcsolatok ellaposodására, semmi köze hozzá, ki mennyit és mint élt.
Ez az általad említett előre élés, olyan mintha aludnál 1-2 évet egyhuzamban, aztán meg 4 évig semmit, képtelenség.
Te is ugyanúgy ott maradsz majd a most még szerinted csodás házasságodban, óriási nagy kérdőjelekkel a fejed felett egy pár év múlva, lehet még annyi sem kell.
Na ezek a kommentek is megérnének egy misét... Most az a baj, hogy nem élték ki magukat 20-on évesen. De ha "kiélik magukat" akkor az lesz a baj, mert milyen erkölcstelen már.
Jön a kérdés, hogy nem tudok bízni a barátnőmben, mert előttem x pasival volt és kipróbálta a 3-ast stb.. :)) Mert volt már millió kérdés róla.
Visszatérve, lehetséges, hogy bizonyos nőket is eléri a kapuzárási pánik, szerintem az ég világon semmi köze ahhoz hogy aktív nemi életet élt e korábban vagy nem, de az aktuális kapcsolata megromlott az fix.
"Fűvel -fával" - na ezt nehezen hiszem. Ezek a nők már valszeg édesanyák is kisebb vagy nagyobb gyerekkel, és a legtöbb családban még mindig a nő van jobban lekötve a gyereknevelést munkát és a háztartást beleértve - és általában véve a nőknek nagyobb a felelősség érzete, nem nem a nő szokott a farka után menni, ezért nem hihető...
19 évesen jöttem össze az exel és 18 évig voltunk együtt
ebből 10 év szórakozás utazás meg hasonlókkal telt
ha nem lépek még mindig csak egy barátnő lennék
28 évesen szültem az első gyereket majd majdnem 30 évesen a másodikat
DE nekem sok volt az a 10 év semmit tevés mert se nem családot se nem továbblépni nem akart semmilyen irányba
végül kellet a lökés tőlem h ez sikerüljön de ez mindennel így volt
szal 37 évesen leléptem tőle a két gyerekkel
szal szép és jó ha fiatalon kiéled magad de nekem az a 10 év elvesztegetett idő volt - igen előbb kellet volna lépnem de így alakult
most van egy másik kapcsolton szinte majdnem utána találtuk egymást meg és azóta is együtt vagyunk
szal nem mindenki dug fűvel fával
Nem törvényszerű,hogy megváltoznak, az meg főleg nem,hogy tönkreteszik a családjukat. De ami eddig még nem hangzott el/íródott le: nézzétek meg a pasikat és nőket ebben a korosztályban.Sok nő még mindig igényes, ad magára, ruha/smink/frizura, esetleg torna, és erre jobban is van már idejük mert nagyobbak a gyerekek. A férfiak pedig a 40-50 éves korosztály már pocakot eresztett, nem sportol, nem öltözködik, nem kedveskedik.
Persze kedves férfiak természetesen tisztelet a kivételnek.
Én csak okként írom,hogy akár emiatt is történhet változás egy nő életében. Még szexuálisan aktív, sőt, a lelke is vágyik a szerelemre, tehát máshol keresi ha otthon nem kapja meg. Úgy mint a férfiak. És nincs ebben semmi, ha nem a család rovására és nem fűvel-fával teszi. Egy alkalmi kapcsolat, flört még fel is pezsdítheti az otthoni kissé már ellaposodott kapcsolatot.
Többnyire azért, mert életük előző 15-20 évét úgy élték le, mint egy háztartási robot, akinek minden lélegzete kötelesség.
Gyereket nevelnek, ellátják a háztartást, gondoskodnak mindenről, fizetik a számlákat, közben persze ugyanúgy bejárnak dolgozni is. Övék a szülői értekezlet, a beteg gyerekkel otthonmaradás, a hányás felmosás, a kakis pelenka, a hiszti, stb. Közben kézzel-lábbal igyekeznek szépek, fiatalok és kívánatosak maradni, hogy megmaradjon a házasságuk, mindenben meg akarnak felelni, erőn felül.
Ezért cserébe kapnak két hisztis kamaszgyereket, akik őket hibáztatja minden kudarcért, és állandóan lázad. Kapják az ívet mindenhonnan, hogy mit és hogyan kéne tenni, különben "ne csodálkozzon, ha megcsalják". Kapnak mellé egy férjet, akinek tök természetes, hogy otthon rend van, tisztaság, főtt étel, és este meleg pi.na, akkor is, ha este nyolcig csak morog a feleségével és a gyerekeivel. Ha csettint, akkor asszony ugrik, is vidáman lovagol a farkán, mert ez a "kötelessége". (Lásd, "különben ne csodálkozzon, ha megcsalják").
Esetleg cserébe kap karácsonyra valami háztartási gépet (elvégre másból nem áll az élete, ennyit lát bele a családja, mint a többi háztartási gépbe, amit upgradeltek). Egy jó szót nem kap évtizedekig, egy köszönömöt se, semmit.
Aztán a kedves férje csodálkozik, ha húsz év után beleun, odacsapja a koszos kötényt az asztal közepére, hogy részéről itt lejárt a munkaidő, és elment élni.
Tudod, kiegyensúlyozott házasságban ilyen nem szokott történni, a jót nem fogja senki felrúgni a semmiért, csak a rosszat. És azért 40 éves kor körül, mert már elég nagyok a gyerekek ahhoz, hogy kötelességtudatból ne akarjon a házasságban maradni, ahol boldogtalan és szenved.
Addig kell egy nőt megbecsülni, amíg ott van! Nem akkor csodálkozni, mikor elment, hogy "vajon mi történhetett vele".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!