Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordulnak ki magukból változnak meg 40 körül a nők?
Hmmm... 40 körüli nő vagyok, hasonló korú barátnőkkel. Én olyan nagyon nagy drasztikus változásokat nem tapasztaltam sem magamon, sem a környezetemben. Ahol volt változás, ott más miatt volt, pl. egy válás után nyilvánvalóan megváltozik a nő helyzete. Esetemben például a volt férjem kattant be és kezdett el csajozni, így 40-hez közel lettem tisztes családanyából szingli. A körülményeim változtak, nem a személyiségem. Ugyanez történt az egyik barátnőmnél is, neki is a férje szerelmesedett el, a nő kidobta és utána kb. 10 év évet fiatalodott hirtelen.
Azt hiszem, ez attól lehet, hogy az exeink mellett sajnos nem éreztük magunkat nőnek... és amikor újra ismerkedni kezdtünk, akkor rájöttünk, hogy hoppá, még nem kell magunkat temetni. Nálam legalábbis ez volt. Nagyon jót tett nekem a válás, még hálás is lehetek az exemnek, hogy megcsalt! :)
(Azóta van új párom egyébként, szóval nem pasizással töltöm az időt, de tényleg úgy érzem, hogy megfiatalodtam.)
Általában értelmes,kimért kommenteket írok.....
De erre a kérdésre csak annyit tehet:
-Amíg minden este szétszexel'a férjem és ilyen feszes marad a mellem és egyéb alkatrészem nem félek én semmitől-még az adóhatóságtól és egyéb borzalmaktól sem.....
"Sokszor hallottam hogy ...."
1: Te mit tapasztaltál?
2: A Sokszorék mit válaszoltak erre a kérdésedre?
Ja, ahogy írtad.
Pánikolnak az öregedéstől.
Szerintem úgy gondolják, a 40 életkor az a küszöb. Azaz, még jól néz ki, de kétségbeesve tapasztalja hogy sűrűsödnek a ráncok. Talán azt gondolják hogy még ilyenkor kiélhetik a huszonévesek életét.
Számomra egyébként elég visszatetsző amikor nem a koruknak megfelelően viselkednek a nők.
Pl. szerintem egy több gyerekes családanya már ne táncoljon az asztal tetején, a ruháit dobálva.
Sokuknak tönkremegy a házassága ilyen-olyan okok miatt. Ennek egy részéről nem tehetnek (apuci bäszik a háztartásra és a gyerekre, csak félrekúrni jár), valamikor meg igencsak benne van a kezük (a saját sikertelenségük és elbäszott életükért a férj a felelős). Mivel senki sem szeret egyedül lenni, jó néhányan kétségbeesnek közülük, és "nekem is jár az élet" felkiáltással kezdenek bulizni, csapongani, havonta más pótaput hazahordani. Nem az öregedéstől félnek közvetlenül, hanem tudják, hogy ez az utolsó lehetőség arra, hogy valamit csináljanak, valakit megfogjanak... Vagy sikerül, vagy nem.
De van sok 40-es nő, akik nagyon szépen, emelt fővel viselik, és nem csinálnak feltétlenül hülyét magukból ország-világ előtt, görcsösen ragaszkodva ahhoz, hogy márpedig tinédzser koruk óta ugyanolyan fiatalok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!