Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változnak meg a nők, ha kiderül hogy több pénzem van az átlagnál?
Magyar viszonylathoz képest jól keresek, ezt nem szoktam hangoztatni, sőt igyekszem titokban tartani.
Randikra általában a céges középkategóriás kocsival megyek, mert első benyomásra nem akarom hogy "mindenfélét" gondoljon rólam a nő, ha meglát a saját utcai terepjáróval.
Mikor megtudják hogy nem egy csóró gyerek vagyok, akkor egyből 180 fokot vesznek és átmennek valamiféle "sznob" irányzatba.
Pedig alapjáraton mindegyik önálló stílussal rendelkezik, de ahogy kiszagolják a pénzt, egyből megváltoznak.
De miért ilyenek?
És mennyi ismertség után derül fény erre az összegre?
Még véletlenül se magadat hibáztatnád, hogy folyamatosan felszínes p..csákat fogsz ki..áá.. te tudom, hibátlan vagy, és csak a lányok a hibásak mindig.
Attól, hogy valakinek önálló stílusa van, az még nem jelent semmit.
Kommunikáció, megismerni a másikat...stb.
"Ahogy kiszagolják a pénzt"...Mintha kutyákról beszélnél. Biztos nőkkel ismerkedsz?
A másik, hogy mit értesz azalatt, hogy átmennek sznobba? Ha tiszteled a másikat, akkor pl egy randin az ismerkedés elején nem fogsz berendelni egy 5000 ftos menüt, ha a másik fizet. Ellenben lehet, ha kiderül, hogy meg se kottyan neki egy 20-as se simán megrendelem az 5000-est.
Mondjuk nem tudom teljesen beleélni magam a szituációba, mert még nem fordult elő velem, hogy bárki is azt gondolta titkolnia kéne előttem mennyi pénze van. Eddig mindenkivel kölcsönösen megtiszteltük a másikat azzal, hogy felnőtt emberként, ahhoz méltóan is kezeljük a másikat, már az ismerkedéstől kezdve.
Most orulsz, most jobban vagy, hogy megint feltehetted a kerdesed arrol, hogy minden no egy gold digger es csak a penzre hajt?
Szerintem dugd fel a s-ggedbe a penzed, utana huzd ki es szagolgasd, korulbel annyit is ersz emberileg, mint az ilyen penzed szaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!