Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változnak meg a nők, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változnak meg a nők, ha kiderül hogy több pénzem van az átlagnál?

Figyelt kérdés

Magyar viszonylathoz képest jól keresek, ezt nem szoktam hangoztatni, sőt igyekszem titokban tartani.

Randikra általában a céges középkategóriás kocsival megyek, mert első benyomásra nem akarom hogy "mindenfélét" gondoljon rólam a nő, ha meglát a saját utcai terepjáróval.

Mikor megtudják hogy nem egy csóró gyerek vagyok, akkor egyből 180 fokot vesznek és átmennek valamiféle "sznob" irányzatba.

Pedig alapjáraton mindegyik önálló stílussal rendelkezik, de ahogy kiszagolják a pénzt, egyből megváltoznak.

De miért ilyenek?

2017. máj. 11. 20:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%

És mennyi ismertség után derül fény erre az összegre?

Még véletlenül se magadat hibáztatnád, hogy folyamatosan felszínes p..csákat fogsz ki..áá.. te tudom, hibátlan vagy, és csak a lányok a hibásak mindig.

Attól, hogy valakinek önálló stílusa van, az még nem jelent semmit.

Kommunikáció, megismerni a másikat...stb.

2017. máj. 11. 20:47
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
Sosem jártam így, pedig bőven a magyar átlag felett keresek
2017. máj. 11. 20:48
 3/25 anonim ***** válasza:
72%

"Ahogy kiszagolják a pénzt"...Mintha kutyákról beszélnél. Biztos nőkkel ismerkedsz?

A másik, hogy mit értesz azalatt, hogy átmennek sznobba? Ha tiszteled a másikat, akkor pl egy randin az ismerkedés elején nem fogsz berendelni egy 5000 ftos menüt, ha a másik fizet. Ellenben lehet, ha kiderül, hogy meg se kottyan neki egy 20-as se simán megrendelem az 5000-est.

Mondjuk nem tudom teljesen beleélni magam a szituációba, mert még nem fordult elő velem, hogy bárki is azt gondolta titkolnia kéne előttem mennyi pénze van. Eddig mindenkivel kölcsönösen megtiszteltük a másikat azzal, hogy felnőtt emberként, ahhoz méltóan is kezeljük a másikat, már az ismerkedéstől kezdve.

2017. máj. 11. 20:55
 4/25 A legrosszabb ***** válasza:
3%

Az első ok: [link]

A második: [link]

2017. máj. 11. 21:04
 5/25 anonim ***** válasza:
71%
Esetleg ne plaza cicakkal ismerkedj, hanem értelmes, saját egzisztenciaval rendelkező nőkkel, de akinek kirakatbaba kell, ne csodálkozzon.
2017. máj. 11. 21:13
 6/25 anonim ***** válasza:
67%
hogy ide mindenki írhat kérdéseket... felháborító
2017. máj. 11. 21:29
 7/25 anonim ***** válasza:
68%

Most orulsz, most jobban vagy, hogy megint feltehetted a kerdesed arrol, hogy minden no egy gold digger es csak a penzre hajt?

Szerintem dugd fel a s-ggedbe a penzed, utana huzd ki es szagolgasd, korulbel annyit is ersz emberileg, mint az ilyen penzed szaga.

2017. máj. 11. 21:43
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
Én egyébként erről az oldalról tudtam meg, hogy a BMW menőnek számít, mivel soha életemben nem bújtam autós újságokat.
2017. máj. 11. 21:50
 9/25 anonim ***** válasza:
42%
A Bombi csak az itteni nincstelen, mamahoteles kiscsokaknak szamit menonek. Azt hiszik, hogy egy huszmillas autoval majd sorban ulnek a lanyok a hatso ulesen, hogy megfarkalhassak oket. Alom, alom, edes alom...
2017. máj. 11. 21:55
 10/25 A legrosszabb ***** válasza:
0%
#8: Naaa, azért valljuk már be, benedvesednél, ha a lovagod egy ilyen paripával vágtatna eléd. :$ [link]
2017. máj. 11. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!