Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm hüvelye kicsi és az én micsodám pedig nagyobb az átlagnál akkor hogy lehetne megoldást találni hogy ne fájjon neki?
Azt te csak hiszed, hogy nagyobb az átlagnál.
Amúgy nem ártana felizgatni mielőtt berakod... :D Hidd el utána az "átlagon felüli" átgalos farkad még kevés is lesz.
A "kicsit" (15 alatt) még inkább kerülik, ne aggódj.
Szeretem az itteni mentalitást. Minek is hasznos választ írni.
Valaki írta az ellazulást emellett tapasztaljátok ki melyek a rosszabb és melyek a jobb pózok. Nálunk pl az összes olyan póz necces ahol a párom mögöttem van főleg a kutya rossz. Ha megvan mi hogy jó akkor azokkal kell játszani. Emellett nálunk bevált hogy folyamatosan izgatom én vagy a párom a csiklóm így az amúgy kellemetlen pózokat is nagyon tudom élvezni és persze ezekben a pózokban nem kell tövig nyomni.
Ezt csak gyakorlással lehet megtanulni meg kitapasztalni. Sok sikert.
- nem nyomod tövig
- előtte orgazmus, tocsogjon, ujjazás
- hanyagolod a mélyre hatoló pózokat (pl. kutya)
- és lehet, hogy ezek ellenére is ott fog hagyni - én szakítottam a barátommal, mert bármit csináltunk, bárhogy figyeltünk, mindig! fájt, sokszor el is sírtam magam tőle, olyan kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!