Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég kicsi mellem van lehet hogy attól hogy vékony vagyok? Ha híznék akkor nagyobb lenne?
Nem feltétlenül... Ez nagyon kockázatos.
Van aki ha meghízik is, jó alakja marad, szép nagy mellek, de minden más is formás.
Van aki meg elhízik olyan lesz mint egy tenyészkoca, de melle semmi, és alakja sincs többé csak has de az nagyon. Meg Michelin-bábura hajazó kezek
Egyél sok szénhidrátot ...de mozogj egy keveset hogy egyenletesebben oszoljon el...
azontúl a hízás az lutri, lehet megnő de lehet nem,de sokat nem veszthetsz mert letudod adni utánna ha nem jön be.
Én 64kg voltam, lefogytam 52-re és jelentősen kisebbek lettek a melleim. Szóval szerintem van összefüggés.
17/L
Én szeretem a vékony lányokat, és hidd el tudom milyen nehéz hízni. Nálunk a családban mindenki 100 kg fölött van, csak én tengődök 70 kilóval. Mindig szóba jön, hogy híznom kellene, de ami nem megy az nem.
Van kedved beszélgetni, ismerkedni?
Én imádom a vékony lányokat, mind1 hogy mekkora a mellük.
Tehát én nem támogatnám a hízásod.
köszönöm a válaszokat :)
egyébként egyaltalán nem vagyok alultáplált elég sokat is esek sok húst meg minden ... de nem hízok
Nem tudom miért kell rögtön erre gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!