Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég kicsi mellem van lehet hogy attól hogy vékony vagyok? Ha híznék akkor nagyobb lenne?
Figyelt kérdés
Ja és van valakinek valami tippe hogyan lehet könnyen hízni ??2015. jan. 25. 14:48
11/25 anonim válasza:
engem nmzavar a kismell vékony,szép arc jopopo másnemszámit(külsöt nézve:D) 17/F am énis hiznék szval erre kiv vagyok énis rendesen eszek és 55kg:c
12/25 anonim válasza:
Ilyen a testalkatod, nem kell ezzel foglalkozni. Van akinek igy is tetszhetsz:)
13/25 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom hogy valakinek alapból a vékony lányok jönnek be , de nekem jobb lenne ha ilyen 58 kg lennék nagyobb lenne az önbizalmam is meg jobban érezném magam
2015. jan. 25. 15:10
14/25 anonim válasza:
olvass utána neten a természetes mellnagyobbításnak sok ötlet van ami sokaknak bevált..
eszetlen zabálásoknak azért nincs értelme mert nem csak hogy nem mellre fog menni hanem mindenhova ahova nem kéne.. narancsbőrt meg gondolom nem akarsz..
15/25 anonim válasza:
Én szeretem a vékony, kismellű nőket.
16/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszolóknak a kedves válaszát
2015. jan. 26. 15:46
17/25 anonim válasza:
Engem mondjuk érdekelne hogy nézel ki, mennyire vagy vékony.
18/25 A kérdező kommentje:
különben az lehet mert kiskoromba olyan szép kerek fejem volt mostmeg már inkább ovális az lehet azért mert kiskoromba jo eróbe voltam ? nem kövér csak pont jo ?
2015. jan. 27. 18:05
19/25 anonim válasza:
Ezt nem értem.
Nem tudom hogy jó-e. Nem tudom miért lett ,,ovális'' a fejed.
20/25 A kérdező kommentje:
hát már nem olyan szép kerek mint régen : )
2015. jan. 27. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!