Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egyéb dologhoz hasonlítanátok a nyelves és a nem nyelves csókot?
Figyelt kérdés
Szerintem a nyelves az olyan, mintha a tölcsér mélyéről akarnád kinyalni a fagyit anélkül, hogy harapnál a tölcsérből.
A nyelv nélküli szerintem meg olyan, mintha egy szendvicset próbálnál úgy megenni, hogy a fogaid össze vannak zárva, és az ajkaiddal próbálnád harapni.
2010. máj. 16. 10:09
2/12 anonim válasza:
ne haragudj de..mi a tökömnek kell ilyen kérdéseket feltenni?kit érdekel hogy nyalod ki a fagyit,vagy hogy eszed a szendvicset összezárt fogakkal..
3/12 A kérdező kommentje:
Teljesen komolyan kérdeztem. Még nem csókolóztam é félek, hogy elrontom. Ezért vagyok kíváncsi, hogy mihez lehet hasonlítani. Hogy kiderüljön, hogy elméletben legalább tudom-e.
2010. máj. 16. 10:24
4/12 anonim válasza:
xD :D Jó hasonlatokat találtál XD
5/12 anonim válasza:
szerintem ne ételhez hasonlisd o.O
majd amikor jön akkor csak csukd be a szemed és csináld és akkor nem azon fogsz gondolkozni hogy jol csnálod e vagy nem csak élvezed :D
6/12 A kérdező kommentje:
De most fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálni hamár ott vagyok. Azt mondják nem lehet elrontani, a csajok mégis sokszor panaszkodnak, hogy valaki szarul csókol.
2010. máj. 16. 10:50
7/12 anonim válasza:
Nyelvetlen: Mikor fosol és ég a beled tőle.
Nyelves: Mikor keményet szarsz és olyan jó érzés kinyomni a heti adagot, amit kínaikajából érleltél, és megdöntöd vele Rendy Marsh rekordját.
8/12 anonim válasza:
most nem nyelvesnél megpuszilod a száját nyelvesnél meg kinyitod a száját és bedugod a szájába a nyelved és mozgatod simogatod az ö nyelvét ennyi:D
9/12 anonim válasza:
egyébként ha még nem csókolóztál, akkor honnan tudod, hogy mihez hasonlít (itt a saját hasonlatodra gondolok)? :D
10/12 A kérdező kommentje:
Feltételezés. Arra vártam, hogy azt mondják, hogy igen... ilyesmi, vagy azt, hogy nem mert sokkal jobban lehet ahhoz hasonlítani, hogy...
2010. máj. 16. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!