Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hereszag fiúk mitől van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hereszag fiúk mitől van? Abban az esetben mitől van, ha szex előtt 5 perccel fürdött, és amikor odakerül a sor, az orális dologhoz, majd el hányom magam. Most jöttünk össze, de nekem így nem fog menni vele.

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
hmm mindenkinek van egy adott szaga!kérdés h kinek milyen...,de ha durva akkor fürdésnél hagyja minnél tovább rajta a tusfürdöt vagy ha az sem jön be fújja be a környékét ahol te nem csinálsz szájjal semmit(gondolom tudod miért:D)
2009. jún. 28. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
mintha a puncinak nem lenne szaga:)
2009. jún. 28. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Igen, van jellegzetes szag, de az nem hányingerkeltő. Viszont normálisan megtisztítja? Tudod, hátrahúzza a bőrt és kitakarítja? Biztos? Esetleg valami bakteriális fertőzés??
2009. jún. 28. 16:31
 4/6 A kérdező kommentje:
semmi baja nincs, az előző pasimnak nem volt ilyen, és ez nagyon kellemetlen, volt már olyan barátnőm, aki monda, hogy hasonlót érzett,és nagyon büdös, de nem lehet vele mit csinálni.A nőknek is van, de az tényleg kezelhető, de a férfiaknak a heréjükhöz belülre nem lehet nyúlni és hereszag van, most komolyan mondom.Amúgy sok nő nem is meri mondani.Egy 30éves férfi meg tud fürödni..:D
2009. jún. 28. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
79%

Hát a hereszag a herétől van.XD

Sztem is több tusfürdő vagy vmi ilyesmi. Ha meg nem használ lehet h vmi bőrnyavaja.

2009. jún. 28. 21:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindent használ, sőt legutóbb én mostam meg neki, meg mindent elkövettem akkor is büdi volt.Na mindegy, legalább tudjátok hogy ilyen is lehet:S
2009. jún. 29. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!