Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szóltok ehhez a dologhoz?!
Ki van még olyan normális felfogású lány itt,akinél folyamatosan csak a szexre hajtanak a srácok és nem akarnak komolyabb kapcsolatot? Annyira elkeseredett vagyok már komolyan... egy éve folyamatban ez megy.. Jönnek,mennek a srácok, és mindegyik a szexet akarja, én pedig nem vagyok oda az egyéjszakás kalandokért... Annyira nem értem... nem öltözködöm kihívóan, nem is viselkedek ribancként.. akkor miért?? Csalódnom kell folyamatosan,ráadásul az olyan fiúkban is ,akik elviekben normálisak és volt már komolyabb barátnőjük.. Mi történik a világban? Mindenkinek csak a dugható plázamacska kell... ? :(
18/L
A múltkori sztori is jó volt :) Leült hozzánk (2-en voltunk) 5 hapsi. 3 elvált 2 házas, a 2 házas korrekt volt, ők tényleg nem akartak semmit, csak követték a 3 havert, na de lényeg a lényeg próbálták leplezni mit akarnak. Odajöttek rákérdezni van-e barátunk stb, és utána pedig azt akarta megtudni vagyunk-e olyan hülyék, hogy át tudnak verni. Először történelemről, utána gazdaságról kérdezett, (természetesen ő nem tudott hozzászólni, nem is tudom miért hozta fel, ha ő maga nem érti) a végén beközölte, hogy imádja az okos nőket. Utána észrevettem, hogy nem is nyomult tovább, egész jó társaság lett a végére, aztán elálmosodtam, mondom megyek haza, erre aszondja a tag: "Akkó nem is szexelünk?".
Na ez éppen nem növelte az egómat. Jobban esett volna, ha ezzel kezdi, dehát kitartó volt na :)
"Mindenkinek csak a dugható plázamacska kell... ? :( " Ha ennek érzed magad...
Na de a lényeg.. Én a páromnál egy strigulának indultam és hát együtt vagyunk már egy ideje... Nem mindegy hogy csak dugható vagy, vagy jól is érzi magát veled... Szard le... egy éjszakás kaland ide vagy oda lehet akkor találod meg "életed párját"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!