Mit szóltok a tegnap előtti zagyvás szigetes dologhoz?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 17:27
1/26 anonim válasza:
Aki Zagyva az bizony Zagyva. Nomen est omen... :-)
2/26 anonim válasza:
uncsi
már vagy öten megkérdezték
szégyent hoz jobbikra
3/26 A kérdező kommentje:
A lobbik oroszországért mozgalom meg Magyarországra
2011. aug. 14. 17:40
4/26 anonim válasza:
többet ártott nekik (a HVIM-nek, Jobbiknak), mint használt.
Egyébként elítélem azokat, akik mások szórakozásának tönkretételén fáradoznak.
5/26 anonim válasza:
nagyjából csak annyit, hogy sejtettem, hogy ez lesz. zagyva gyula az zagyva gyula volt, van és az is marad.
6/26 anonim válasza:
A történet jól példázza a Jobbik lényegét. Remélem, a jövőben a sok hasonló incidens felnyitja az emberek szemét, és rájönnek, hogy ilyen bagázs nem való egy európai ország politikai életébe.
7/26 A kérdező kommentje:
Én Jobbikot a FIDESZT és a KDNPT ítélem el, mert konzervatív gondolkodást elavultnak tartom, így ezért nem szavazok rájuk, ezért vagyok LMP-és.
2011. aug. 14. 17:46
8/26 anonim válasza:
ÉN igazából a Jobbik véleményére volnék kíváncsi, csak furcsa módon egy betűt nem írtak az esetről a Jobbik honlapján.
9/26 anonim válasza:
10/26 A kérdező kommentje:
KRUCINFÓ AZ EGY SZAR KÖZÉPKORI
2011. aug. 14. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!