Mit szóltok ehhez a dologhoz?
A Lifenetwork műsorán szokott lenni a babakommandó, meg a szuper dada ha jól tudom. Tényleg jókat szoktak ajánlani.
Nekem nagyon tetszenek. Nektek?
Szia!
Engem nem kellett fegyelmezni, szinte mindig jól viselkedtem, elég volt azt mondani, hogy "nem szabad" Az öcsém volt, hogy napi 4szer ment a büntisarokba, és még akkor is szerte-szétpakolta a játékosdobozát. Ezzel azt szeretném írni, hogy ami bejön az egyik gyereknél, nem bizi hogy jó lesz a másiknál is. Egyébként vannak benne jó ötletek is.
Szia
Mikor szoktak lenni ezek a műsorok?
Én múltkor láttam valahol olyat,hogy egy idősebb nő ment ki családhot x időre,és úgy segített az 5 tagú családon..
Nagyon rosszak voltak a gyerekek,és a végére tényleg jobbak lettek.:)
Köszi a válaszod! :)
10.59-es vagyok
köszi a választ,de szerintem nekünk nincs olyan csatornánk.. :(
Viszont aki írta a viasatot,az van nekünk,de azt sem tudom,hogy mikor van,pedíg szoktam hétköznaponként nézni...
ezek szerint lehet,hogy hétvégén van...? :)
Köszi!
Nagyon sokat tanulok belöle.Ritkán látom az igaz mert utálom a tv-t.De ez jó műsor.
ÉS még ugyan ilyen műsor a kutya nevelős is ott is tanácsot kérnek a gazdik a neveletlen kutyájukhoz a nevelési tanácsadótól.Fantasztikus hogy a szabályokat betartó gazdik miket érnek el a kutyájuknál.Ezért vagyok azon a véleményen hogy a kisgyerekünket is nevelni kell mint a kutyusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!