Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már olyan, hogyha sokszor nem jött össze, úgy álltok hozzá a dologhoz hogy úgyse jön majd össze ezután se? Lent.
Azt mondják szép,és intelligens,kedves,vicces lány vagyok.Valamiért amit nagyon szeretnék sose jön össze..Lehet furcsa fiúkat fogok ki,vagy egyszerűen nem vagyok szerencsés..De már az a gond,hogy úgy is állok hozzá,hogy biztos nem tetszek neki,nem fog összejönni..
Olyan is volt hogy kedves barátnőm jött össze az illetővel,olyan is volt hogy én hoztam össze az illetőt egy másik lánnyal..Elfojtom az érzéseimet,nem is merem kimondani amit érzek...Sokan próbálkoznak,ott meg az a gond hogy olyanok,akikre csak barátként tudok tekinteni..Akkor most mi van???:/
Az van, hogy jó nagy buta vagy! Ha már eleve úgy állsz a dolgokhoz, hogy ebből nem lesz semmi nem is fog valóra válni. Ne legyél ennyire negatív és nem is fogod bevonzani.
Erőltesd meg magad és sugározz egy kis pozitívumot is. Ha ezt látják rajtad azok akiket te úgy gondolsz nem jössz be ők is oda fognak majd menni hozzád.
Köszönöm a válaszokat!
Velem elég könnyű beszélgetni,aki tetszik(ha vevő rá) akkor azzal is sokat tudok beszélgetni.
De ott kezdődik hogy meg sem ismer igazán,már azon kapom magam hogy másra hajt..Akkor most mit csináljak?Oké hogy nyitott vagyok,stb..De hasose jön össze akkor már nem tudok benne bízni..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!