Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már úgy, hogy nem tudtál elengedni valakit?

Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
nem, sosem.:)
2017. máj. 9. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak olyan, hogy nagyon nehezen ment, akár évekig is eltartott.
2017. máj. 9. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés. Mondanám, hogy most is így vagyok, de szerintem konkrétan nem őt nem tudom elengedni, hanem azt az életérzést. Ha találnék valakit, aki hasonló kvalitásokkal rendelkezik, nem lenne semmi bajom. De ki tudja.
2017. máj. 9. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki menni akar arra rá kell adni a kabátot és betenni mögötte az ajtót. Ezt csak így lehet..Ne érdemes a múltban élni.
2017. máj. 9. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen. De 3 és fél hónap után újra összejöttünk, azóta is együtt vagyunk. Az a "szünet" csak megerősítette a kapcsolatunkat, valahogy jól éreztem, hogy nem szabad elengednem. Azelőtt minden barátnőmet viszonylag könnyen elengedtem.
2017. máj. 9. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Aku egyszer elhagyott aztne fogadd vissza, mert a régi szakitási indok vmelyik félben tuti h tövis marad.

Másrészt egy újrakezdett kapcsolst nehéz ügy mert efyik fél a multat akarja a másik pedig vmi ujat, teljesen mást

2017. máj. 9. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, 2× is. Épp ezért, egy ideje már nem ragaszkodom az emberekhez. ("Out of touch")
2017. máj. 9. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!