Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi időbe telt, mire újra bízni tudtál az emberekben?
Figyelt kérdés
Hogy történt?2017. febr. 2. 09:58
1/5 anonim válasza:
Semmi bajom nem volt az emberekkel utána, inkább csak a páromban csalódtam.
Mivel nem minden ember egyforma, kevés esély van rá, hogy másnál ugyanez megtörtént volna.
Valahogy sosem értettem azokat az embereket, akik csalódtak szakításkor, akkor meggyűlölik az ellenkező nemet, és a világba kiáltják a fájdalmukat úgy, hogy szétrohasszanak minden működő kapcsolatot, meg lehordják a másik nemet mindenféle aljadéknak.
2/5 anonim válasza:
Attól, hogy egy r.i.banc átvágott, még az emberekben nem vesztettem el a bizalmam.
3/5 anonim válasza:
Nem igazán értem a problémádat.
Mélységesen egyetértek az elsővel.
Nekem semmi gondom nem volt utána a többi emberrel - kivéve azt az egyet, aki elvitte a páromat.
4/5 anonim válasza:
Picit nehezen, féltem, hogy a párom is bántani fog (szexuálisan), de semmi ilyesmi nem történt, szerencsére.
5/5 anonim válasza:
Az emberekbe vetett bizalmam nem veszett el, szerencsére nem vagyunk egyformák. Az exem mellett például borzalmas dolgokon mentem keresztül, aztán megismertem a mostani páromat, és miatta szakítottam vele. Gyors volt a váltás, de tudtam, hogy ő lesz az igazi, és most már az első babát várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!