Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jártál már úgy hogy házasságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártál már úgy hogy házasságban éltél, de volt valaki, akit nem tudtál elengedni, sok idő múlva, mindig gondoltál rá? Hiányzott?

Figyelt kérdés
Voltál úgy, hogy megismertél valakit, akivel erősen vonzódtatok, ott volt benned, hogy vele boldogabb lehetnél? Nem arra gondolok, hogy izgalmakat kerestél, hanem érdekelt, vele akartál lenni? Mit tennél? Felkeresnéd?
2016. ápr. 5. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen. Van valaki akit munkám miatt ismertem meg, nem találkozunk nap mint nap, csak ritkán és mindig csak munkáról beszélünk. De akkor is valami olyan kíváncsiság van bennem felé, hogy elképesztő, és ezt érzem rajta is. Sőt mintha az alteregóm lenne, olyan hasonlónak érzem. Külön nem szoktam keresni, csak amikor a munka így kívánja, és nem szoktam mondvacsinált indokokkal sem zargatni. Szóval nem csinálok semmit. Amúgy mikor régóta nem látom, akkor enyhül...
2016. ápr. 5. 11:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Volt. Az exem sokáig nem tudtam "kiheverni". Még a házasságom első éveiben sem. Szerencsére ma már nincs ilyen gondom. Az idő tényleg megoldja, csak személyenként változó mennyi ez az idő.
2016. ápr. 5. 11:56
 3/10 A kérdező kommentje:
#1 Sose gondoltál rá, hogy több lehetne belőle, sose képzelted el a párod helyett? Nem agyaltál magadban, hogy felkeresed?
2016. ápr. 5. 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a második hozzászólóhoz, öt év után óriási csalódással lett vége egy kapcsolatomnak. Nagyon szerettem, de ő egy másik nő mellett döntött, illetve megcsalt többször is és nem tudtam megbocsátani. Már lassan egy éve van valakim és az elején borzalmasan hiányzott az exem, a jelenlegi párom minden mozzanatában őt kerestem. Aztán lassan ez enyhülni kezdett és ma már kezdem felfedezni, milyen jó a jelenlegi párommal. Nehéz dolog, de megéri, hiszen ha valaminek vége lett, nem érdemes rajta rágódni, hogy miért. Oka volt.
2016. ápr. 5. 13:07
 5/10 anonim ***** válasza:

1.

Ó, dehogyneeem! No de ezt meghagytam a képzeletemnek, elég szarul jönne ki, ha meg is tenném igaziból. Te amúgy férfi vagy? Mert én nő.

Nekem amúgy pont az az érdekes vele kapcsolatban, hogy elég felületesen ismerem, de annyit látok, hogy egy hullámhosszon vagyunk és kíváncsi lennék milyen is a felszín alatt. De azért hülyét nem csinálok magamból, másrészt hülyíteni sem akarom, mert tudom, hogy úgyse lehetne semmi belőle. Ezt ő is tudja, így marad ez a távolságtartó viselkedés mindkettőnk részéről.

2016. ápr. 5. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:

1.

Még annyi, hogy én most azon az állásponton lyukadtam ki magamban, hogy rá bízom, mennyire nyit felém, úgy értem nem kérdezek tőle semmit az égvilágon, csak ami a munkával kapcsolatos, és úgy látom ő is ezt teszi. De ha elkezdene nyitni, akkor én is nyitott lennék rá, viszont én nem fogom elkezdeni.

2016. ápr. 5. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:

1.

Gyereked is van a házastársadtól?

2016. ápr. 5. 14:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Nincs gyerekünk. Nálunk is az van, ami nálatok. Rajta is azt látom, hogy nyitna, ha én nyitnék, ha ő nyitna, kicsit nyitnék én is, de a szexet meghagytam a fantáziámnak. Jegyben járok, de a sors hozta Őt. Megkockáztatom, elhagynám érte a párom, de ő nem hagyná el a feleségét, meg fordult a fejemben az is, hogy az a baja, hogy 11 év van köztünk, én vagyok a fiatalabb. Úgyhogy nem nyitok teljesen. Fogalmam sincs mit kéne tennem,de igazából tök mindegy mit teszek, mindig ott motoszkál...
2016. ápr. 5. 15:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Van, mar ket eve:-)Nem, nem keresnem fel mert azota szuletett egy gyereke, ha o akar, akkor majd megtalal. Szerelmes belem, en anno tettem fele egy lepest amit sokfelekeppen lehet ertelmezni, de nem reagalt ra, en pedig tobbet nem probalkoztam.

A barataimtol tudom, hogy meg mindig szerelmes belem es abban is biztos vagyok, h a kozeljovoben osszejovunk:-))))

2016. ápr. 5. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:

1.

És nála van gyerek? Ha van, akkor nem érdemes vele komolyabban foglalkozni :(

Nálunk meg fordítva van, nekem van gyerekem, neki nincs, és úgy jött le nekem, hogy elhagyná a párját, mert nincsenek valami jóban.

11 év nem hiszem hogy olyan nagy akadály lenne. Gyakran találkoztok?

2016. ápr. 5. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!