Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telt "elfelejtened" valakit akit nem tudtál kerülni?
Tudjuk, hogy a legjobb megoldás a felejtesre, ha megszakitunk minden kapcsolatot az illetővel akit szeretünk, de mi van akkor ha ez nem lehet opció? Eddig mindig azt tettem. Most nem tudom kizarni az életemből teljesen, pedig szeretném . Találkozom kell vele munka miatt hétvégente, havonta és így
mindig "visszaesek" a kezdeti felejtesi pontba.. Volt valaki hasonló helyzetben? Mennyi időbe telt míg tultetted magad rajta? Másfél éve tart... Nem adhatom fel a munkám miatta mivel rengeteget dolgoztam és küzdöttem, hogy ide kerüljek..
Ezért kellemetlen szomszéddal, osztálytárssal, munkatárssal, szerelembeesni, mert ha már felejtene inkább az ember, szinte lehetetlen, nekem csak költözéssel sikerült például.
De persze ezt előre senki sem tudja :)
Nem gondolom, hogy ennek volna egy egzakt időtartama.
De az biztosan sokat segítene, ha másfele is nyitnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!