Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk pasik, nektek mennyi időbe telt randira hívni a kiszemelt lányt?
Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 09:53
1/6 anonim válasza:
Attól függ, szeretek vele kicsit beszélgetni előtte, és pár beszélgetés után rákérdezni. Mondjuk ha a lányban nem látok semmi kedvességet, vagy érdeklődést a beszélgetés folyamán, akkor nem is hívom el.
2/6 anonim válasza:
Volt, ahol 2 óra elég volt, hogy összeszedjem magam... És volt olyan, ahol a félénkségem miatt 20 évet kellett várnom...
3/6 anonim válasza:
Szerintem a picit "félénkebbek" közé tartozom, de 1 nap beszélgetés bőven elég hozzá.
4/6 anonim válasza:
Exnek fél évébe... de az egész kapcsolat alatt nem állt a topon, mindent! a barátaitól kérdezett, a szexuális dolgainkat is velük beszélte meg - na, valahol itt kezdett elegem lenni belőle -, és szakítani sem bírt egyedül, három barátja támogatása kellett hozzá.
Igazi lúzer, aki nem tudom, hol él, de hogy nem itt, az is biztos... máig sem értem, miért kezdtem vele...
A párom szerencsére férfi, nem csak valaki, aki annak akar látszani.
6/6 anonim válasza:
Hosszas beszélgetés után, ami a szabadidőnktől és a beszélgetés mélységétől függően lehet 3 nap és 2 hét is. Tehát inkább akkor, amikor már eléggé biztosnak érzem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!