Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság már miért számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már miért számít cikinek, ha valaki verset ír a kiszemelt lánynak?

Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 20:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

Mert általában annyira szánalmasan bénán sikerül, hogy még én érzem magam kínosan.

Én sem énekelek fel a fahangommal egy szerelmes számot, és dugom a kiszemeltem orra alá, mert van némi önkritikám. A legtöbb "rímfaragónak" (ez e legmegfelelőbb szó) viszont nincs.

N

2016. dec. 23. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki. :D Mondjuk függ attól, hogy én mit gondolok a srácról alapból.

Barátomnak én is írtam nőként, ő is odavolt érte. (Pedig nem egy az anyanyelvünk, szerintem szegényes volt egy vershez a szókincsem, de úgy látszik, így is jó volt... :D vagy legalábbis ő gyönyörűnek tartotta.)

Nem mindegy, milyen az illető személyisége, és milyen kapcsolatban állsz vele.

2016. dec. 23. 20:39
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem akkor érdemes, ha már jártok, nem első vallomásként. Igaza van elsőnek, sokan nem tudnak jó verset írni, meg van törve ritmikailag, vagy egyszerűen ütemtelen, nem rímel stb.
2016. dec. 23. 20:40
 4/14 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem mindig ciki volt. Nyálasak és erőltetettek. A Szeptember végén meg tök kiakasztó. A csávó kb azt mondja a nőjének, hogy ne legyen boldog, gyászolja örökké.

Ady versei jobban tetszenek, ott úgy érzem, van mögötte érzés, nem csak nyavalygás meg depi.

És akkor képzeld el a névtelen ifjak izzadtságszagú költeményeit, ahogy erőltetik a sorvégi összecsengést.

5/14 anonim ***** válasza:
46%

igen, pont ez a baj, amit első ír... a legtöbb fűzfapoéta megelégszik azzal, ha az egymás alá írt sorok utolsó szótagja összecseng.

Ez pedig maximum bikkfa rím, az ilyen alkotások általában a szánalmastól a viccesig terjednek, így legtöbbször a fogadtatás is sírás vagy nevetés, de nem elismerés ;)

6/14 anonim ***** válasza:
74%

Kedves "egy rendes srác"! Nem először kapok tőled hasonló privát üzenetet. Mi a célod azzal, hogy egy nőnek hordod le a nőket?

#2 voltam

2016. dec. 23. 20:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Még senkivel sem találkoztam aki magyar költök szép verseit idézte volna,ennyire nincs igény a mai világban erre..
2016. dec. 23. 21:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Én szoktam idézgetni, csak sokan nem veszik a lapot, így inkább abbahagytam. Mondjuk én általában "humornak" próbáltam használni, például mikor a busz az orrom előtt ment el, beötlött, hogy "még jőni fog, még jőni kell egy új busz" és hasonlók... :D
2016. dec. 23. 21:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Kiment a divatból.
2016. dec. 23. 21:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Manapság nem divat az irodalom és költészet, továbbá elég kevesen ismerkednek az alapján, hogy a másik milyen értelmi szinten van. Ha az illető jól néz ki és megvan a kémia, akkor mehet a dolog. Ha az illető így ír egy verset, akkor nyerő. Ha nem, akkor nem.
2016. dec. 23. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!