Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem undorítoak nyáron a rockerek?
16:57-es vagyok.
Én nyáron csak akkor vagyok bakancsban, ha koncertre megyek. Akkor sem azért, hogy menőzzek, hanem azért, mert a bakancsban nem tudják széttaposni a lábam a részeg idióta f..ok, akik esetlegesen rálépnek koncert közben. Az acélbetéttől nem érzem. Persze ez csak nagyobb koncertekre igaz, kis klubbuliba nem bakancsba megyek le.
Nyáron gólyatáborban a 20 fős lány szobából én voltam az egyedüli, aki délelőtt és este is megfürdött.
Akkor most én vagyok az igénytelen?
Tudom, kinek nem inge, ne vegye magára, csak nem szeretem az ilyen általánosító szövegeket, pláne azért, mert a legtöbb barátnőm akik szintén rockzenét hallgatnak, szintén naponta 2x vagy többször fürödnek nyáron, mert nem szeretnek izzadtak és büdösek lenni, továbbá egyik sem hord melegben bakancsot, csak ha koncertre megy.
Nem azt mondom, hogy szeretni kell, ha valaki így öltözködik, el is lehet ítélni a stílusjegyeket, de a fürdés és tisztálkodás hiányát kikérem magamnak. Volt már, hogy egy tip-top kis csaj mellett a buszon majd meg fulladtam, olyan büdös izzadságszaga volt.
Lehet lepontozni, mert csak egy "igénytelen rocker" vagyok.
Van egy rossz hírem:
A ti kínai, sz@r konzerv meg deszkáscipőitekbe bepállik a lábatok, mert az tiszta műanyag. De a bőrbakancs lehet 30 soros is, nem lesz annyira büdös az ember lába (mint a ti kinai sz@raitokba) mert a bőr szellőzik jobban ;) Ez van.
Ja és a rocker lányok gyönyörűek, sokkal szebben néznek ki bármelyik kis szétk*rt diszós, tuc-tucribancnál. Bár az nem túl nehéz...
Én is rocker vagyok. :) és szerintem nem undorítóak. a kulcsszó: fürdés, dezodor. csodát tesz.
(mellesleg a discos kurv&k mikor jobbak? mesélj már.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!