Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan undorítóak a kilógó kisajkak?
nem tudom, ki találta ki ezt a "salátás pi.na, azért olyan, mert szét van b.szva" dolgot, de ledugnám a karomat a torkán.
egyébként NEM, nem undorítóak. minden punci a maga nemében tökéletes, szép és kívánatos, ha ápolt. legyen szőrös vagy szőrtelen vagy fazonírozott, kisebb vagy nagyobb kisajkakkal, csiklóval - mindegyik szép és finom. ennyi.
Dehhogy undorító én nekem tetszik ugyanúgy mint a babapunci ;)
18/F
Szerintem is szebb ha nem lóg ki. Vagy elfogadod vagy megműtteted. Neked kell tudnod mennyire fontos a büszkeséged...
20/l
Megműteni??? Ne mondj már neki ilyen ökörséget, még elhiszi, hogy ez valami hiba! Pedig nem az! Pár korlátolt "agyú" barom kitalált valami ökörséget, és még terjesztik is.
Aki ez alapján választ barátnőt, vagy emiatt szakít, vagy elhiszi ezeket az egetverő ökörségeket, azzal nem kell foglalkozni! Az kiállítja magáról a szegénységi bizonyítványát, bebizonyítja, hogy esze semmi fogd meg jól.
Kérdező: ha a barátod azért visszataszítónak talál, vagy azt gondolja, hogy szét vagy b*szva, akkor boldog lehetsz, hogy megszabadultál tőle, mert ez csak azt bizonyítja, hogy ő is egyike ezen iszonyatosan BUTA embereknek.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kérdező, engem még nem ért hátrány emiatt, egyetlen szót sem szóltak még rá, egyszerűen nem téma.
Ha bántanak emiatt, az azért lehet, mert még fiatalok vagytok, nőként majd nem fog zavarni, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!