Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem undorítoak nyáron a rockerek?
Szerintem hülyeség nyáron a bőrnadrág, motorozáshoz viszont nem az! Menet közben nem fagy szét, szex előtt meg megmossa a "pállott pináját". Legalábbis én megfürödnék (nyáron amúgy is min. napi 2x fürdök).
Egy "rocker" csaj, aki nem hord bőrnadrágot.
De azok, tegnap is láttam egy trampli bakancsos csajt, jó büdös lehetett a lába, beleizzad a bakancsba ilyen melegben:D
De ha ilyen hülye valaki hogy nyáron bakancsban jár akkor egi.
Tegnap 15 fokban, esőben láttál egy bakancsos csajt, és biztos büdös volt a lába? papucsba kellett volna lennie? :DDDDD
Amúgy a trendi konzerv csukába meg csőnaciba is ugyanúgy izzad ám az ember, mint egy rocker a fekete ruháiba... a bőrnadrágosokról nem tudok nyilatkozni, nem vagyok az. De igen, a motorozáshoz kötelező a bőr naci, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!