Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK (punk-rockerek)! Mindenkinek a csajos csajok jönnek be?
15-20 évesektől kérdezem .
Ja és 15L ez lemaradt.
Hogy érted h csajos csajok? :D
Nekem olyan jön be, aki szép,kedves megértő és nem bunkózik meg nem csaka szüzesség elvesztésére gondol állandóan. ^^
14/F
se punk, se rocker nem vagyok, de én úgy gondolom, hogy egy lány azért adjon a külsejére! Azért én nem járnék olyan csajjal, aki férfi ruhákat hord, meg még nálam is férfiasabb... és szerintem nem vagyok egyedül!
De ha olyan fiús csajokra gondolsz, akiknek fiús hobbijaik vannak, az egyáltalán nem gáz! =)
De mindenkinek meg van a saját ízlése... nekem pl az számít, hogy a barátnőm kedves, aranyos, eleven, és nagyon szép legyen!! (és meg is van az én Hercegnőmben) =)
Én szeretem a fiús csajokat. Az ilyen vékony, elől deszka féléket akiken nincs kiló smink.
De nem mindegy hogy öltözik, nekem ez a mániám, utálom az ilyen farmer póló típust, inkább legyen valami jó (extrém) stílusa.
16F
"punk-rocker" vagyok.
csajos csajok? hát..
szeretem, ha a barátnőm csinos, szeretem, ha kedves, aranyos, megértő, és a többi pozitív női tulajdonság.
de nem szeretem, ha csinos helyett inkább ribis, azaz ki van a melle vagy a segge. attól számomra nem lesz szebb, viszont egy két lúzer este erre matyizik, ami nekem nem jó érzés.
azt sem szeretem, hogy vonzódik a romantikus butaságokhoz (Alkonyat), számomra ez érzelmi megcsalás...
szóval mértékkel legyen "csajos.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!