Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan kérdés van itt ahol sírnak a pasik, hogy rondák. Most akkor van itt olyan is aki jóképű?
Figyelt kérdés
Van ilyen aki elfogadja magát? Aki vállalja,hogy igen jól nézek ki?
/N.
2017. máj. 4. 19:41
21/30 anonim válasza:
# 7
Tegyünk ki képet mi a nagy kuglóf fejedről?
22/30 anonim válasza:
Én állítólag "jóképű" lennék, ha jobban adnék a megjelenésre. Csak sajnos engem taszít, hogy ilyen hatásvadász módon manipulálgassam a külsőmet. Ha valaki szeret, olyannak szeressen, amilyen vagyok, ne pedig olyannak, amilyennek látszani próbálok. :)
23/30 anonim válasza:
Tegyünk inkább a fogszabályzós chatesről. ;)
24/30 anonim válasza:
# 23
Abból ti nem jönnétek ki jól. ;) Nincs túl csesztetnivaló külseje.
25/30 anonim válasza:
18 - Nem a te harasztodat zörgettem!
Ne legyél üldözéses!
27/30 anonim válasza:
Nem vagyok "üldözéses", csak - ezek szerint - félreértettelek.
28/30 anonim válasza:
Nincs nagy bajom magammal... elégedett vagyok.
Másoknak annyira nem tetszem tinderen, de hát az az ő bajuk 😃 valóságban szerencsére nincs gondom
29/30 anonim válasza:
Én jóképű vagyok, de (talán részben emiatt) nincsenek párkeresési gondjaim. Most tegyek fel egy kérdést, hogy jóképű férfiként miért megy könnyen az ismerkedés? Nem jönne rá túl sok kedves reakció és hasznos sem lenne. :D
30/30 anonim válasza:
En nem tartom magamat rondanak. Nem mondom hogy alompasi vagyok de jol nezek ki sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!