Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan kérdés van itt ahol sírnak a pasik, hogy rondák. Most akkor van itt olyan is aki jóképű?
Van ilyen aki elfogadja magát? Aki vállalja,hogy igen jól nézek ki?
/N.
Szoktak olyanok is írni, illetve olyanok is, akik átlagosnak mondják magukat. De szerintem ők kevesebbet írnak és ritkábban, mert tudják, hogy le lesznek ugatva a nőgyűlölő pasik által.
Én is jártam már így, néha azt hitték, hogy egy macsó ffi válaszoló vagyok, aki falja a nőket és sok pénze van, miután megírom, h "ha szerinted azon múlik, hogy csajod legyen, hogy sok pénzed van/diplomás vagy/mérnők vagy/izmos vagy/stb. vagy", akkor legyél Te is olyan, mint akiket irigyelsz és meg van oldva!
Nekem sincs bajom magammal!
34/F.
#2: valamelyik korábbi válaszodban még fogszabályzós, egy szál belű pattanásos, szemüveges csávónak írtad le magad. WTF?
Kérdező, engem jóképű férfinak mondanak. Ez nem kamu, viszont képet senkinek nem küldök itt.
# 7 Soha nem írtam le magam ilyennek, más hazudozott rólam ilyet egy kérdésnél. Pattanásaim sose voltak (max. évi 1-2, de ennyi kinek nem), fogszabályzóm tényleg van, de nem hinném, hogy attól bárki is ronda lenne, ráadásul ideiglenes dolog.
Egyszálbelű nem vagyok, csak vékony, de sportos és magas, nem szokott problémája lenni senkinek az alkatommal.
Bocs, de jóképűnek, vonzónak szoktak mások értékelni, bármennyiere is nem tetszik neked a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!