Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak srácok! Nektek mi az ideálotok (tudom nem a külső minden) de ha te választhatnád a szerelmed külsejét milyen lenne? (enyém lenn)
Figyelt kérdés
azért mindenkinek van ideálja
számomra szeplős világos és hullámos hajú, zöld szemű alacsony lányok a legszebbek pl. Christina Aguilera
srácban: kék szemű, szőkés-barna hajú, jó magas, nem tul kigyurt, csak sportos és csak picit izmos, lehet tetkója is akár
(azért írtam le mind2 mert biszex vagyok:))
2010. máj. 15. 13:01
11/13 anonim válasza:
Nekem elsősorban a szőke, vagy fekete hajú lányok tetszenek. A szeme inkább kék, de a barna is csábító az arca inkább olyan puffadtabb, de az alakja vékony. Majdnem egymagas velem. Tetkókat szeretheti, de a piercingeket kevésbé.
21/F
12/13 anonim válasza:
Hát az anyósomra ne hasonlítson.
13/13 anonim válasza:
hosszú haj(sötét)
Nagy,formás popsi (L)
Mell mind1,csak legyen.
megfelelő derék-csípő arány.
egészséges bőr(félbarna,nem hófehérke,minimális pattanás.
hosszú,popsihoz illő combok.
na,ez az...:P f/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!