Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek is van igaza?

Figyelt kérdés
A párom anyukájának kezd tönkremenni a kocsija és kellene neki egy új. Mi a párommal tervezzük az összeköltözést, a jövőnket. Ma felhozta nekem, h mivel anyukája kocsija nagyon ramatyul van ezért úgy gondolta, h ha új autó vásárlására kerül sor, akkor ő beleadna az új kocsijába úgy cca. 250 ezret. Nem vagyok irigy, nem is szóltam rá semmit egyelőre amíg komolyabban nincs erről gondolkodva, de úgy gondolom, h nekünk is kell a pénz, h tudjunk valamit magunkkal kezdeni. A reakcióm annyi volt, h akkor a bátyjával együtt adjanak bele, amire azt válaszolta, h az esélytelen mert a bátyja csak kapni szeret és nem adni. Nem szóltam semmit, mert az lenne rá a válasz, h semmi közöm hozzá, de bármennyire nincs közöm hozzá szerintem ha ketten nem adnak bele akkor egyiküknek sem kellene. Tényleg, nem akarok irigynek tűnni, mert tényleg sokat segítettek a szülők a páromnak amit illik meghálálni, de a bátyja sem kapott tőlük semmivel sem kevesebbet, amibe akkor illik neki is beleszállni és nem egészet a páromnak meghálálni. Elnézést, ha kaotikus, de nem tudom jobban leírni :) A párom nagyon elfogult a szüleivel kapcsolatban, de így tényleg nem fogunk egyik szintről a másikra jutni ha mindenkivel Teréz anya szerepet akarja játszani... Tényleg, még 1x, nem irigység, de még a mi életünk sem stabil, h másokat tudjon támogatni. Vagy csak én látom ennyire kritikusan? :/ Hideget meleget elfogadok! :)
2017. ápr. 25. 17:47
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
17. Tényleg fikarcnyit sem értek az autókhoz, de ilyen hibridekben én is kételkedek... Számomra még gondolatban sem biztonságos autók, mindig az jut eszembe, h úton maradok vele :D :D :D Remélem megjön az esze, de köszi a válaszokat, most már tudom, h akkor ha előjön a téma akkor higgadtan kell hozzáállnom :)
2017. ápr. 25. 19:52
 22/25 A kérdező kommentje:
20. Az orvosa kiadta, h diétáznia kell, de tesz rá magasról. Nem diétázik... Sőt, szerintem már sokkal ducibb is, felszedett az össze-vissza evéssel...
2017. ápr. 25. 19:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a 250 ezer amit először írtál még oké lett volna, na de 2,5 millió?! Annyiért már szuper használt autót lehet venni, gondolom nem autó versenyezni meg tuningolni akar a kedves anyuka. Én nem támogatnám ebben a barátomat, persze ha nincs beleszólásod akkor nem tudsz mit csinálni...
2017. ápr. 25. 19:59
 24/25 anonim ***** válasza:
64%
Én erősen elgondolkoznék, hogy tényleg akar-e veled összeköltözni rövid időn belül. Mert szerintem nem, akkor eszébe se jutna ilyen mértékű támogatás. Jó kifogás lesz, hogy sajnos anyagi okokból nem tudtok összeköltözni. Esetleg költözz te hozzájuk, mert ha jól tippelem, a szüleivel lakik. Gondolom ő pénze, beleszólásod igazából nincs, de megérne egy hosszabb beszélgetést, hogy akkor mikis a tervei...
2017. ápr. 25. 20:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha nektek meg lenne a lakás, kocsi stb. És lazán megteheti, akkor adjon ennyi pénzt a szüleinek, főleg ha ők is segítenek titeket. De így???? Eleve minek vesz új kocsit aki nem áll úgy anyagilag? Biztos, hogy egy ilyen felelőtlen emberrel akarsz összeköltözni? Én egy ilyen emberrel nem tudom elképzelni a jövőmet.
2017. ápr. 25. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!